witam
w przyszlym tygodniu stawiam swojego furacza do warsztatu na wymiene przednich amorkow, drazka kierowniczego lewego oraz koncowek.
wiem ze po tej operacji musze jechac na ustawienie zbieznosci.
czy procz zbieznosci trza cos jeszcze ustawiac??
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Ja ostatnio zmieniałem sprężyny i po tym poza zbieżniścią miałem robione ustawianie kątów pochylenia koła( czy jakoś tak
) więc u ciebie pewnie będzie to samo.
) więc u ciebie pewnie będzie to samo.Mój mk3 1.8 ADZ http://www.golf3.pl/topics2/mk3-18-adz-vt8956.htm#66235 

-

kriss85 - Czytacz
pytam sie bo ponoc McPherson nie ma regulacji konta nachylenia hmmmmmm stad moje zapytanie bo nie chce byc jak to sie mowi nabity w butelke 

-

strzeliniasty - Members
ja tesh po kupnie wymienialem koncowki drazki mechanior mowil ze pewnie bedzie zbieznosc i geometria. ale pojechalem na diagnostyke i sie okazalo ze sama zbieznosc a geometria sie nie przestawila.
JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
-

Golfik1986 - Ekspert
musisz sobie na pewno ustawić zbieżność a co do kątów to oni powinni ci powiedzieć czy trzeba je robić koszt takiej przyjemności to ok 100zl wiem bo miałem to samo
- Andersenvw3
- Berbeć
po wymianie amorów trzeba zrobić kąty pochylenia kół... przerabiałem to w listopadzie '08 przy wymianie zawiechy z -40/-40 na fabryczną
3,5 roku, 60 000 km... nadszedł czas rozstania
był VW GOLF III GT 1.8
jest OPEL VECTRA B KOMBI 1.8
był VW GOLF III GT 1.8
jest OPEL VECTRA B KOMBI 1.8
-

Hemi - Czytacz
dzisiaj sie dowiadywalem w mk3 jest ustawienie kata i zbieznosc koszt 80zl/kolo tak wiec juz wiadomo co trza zrobic.
mam jedynie problem z odbjami nie wiem jakie zalozyc bo jest tego kilka rodzajow.
mam jedynie problem z odbjami nie wiem jakie zalozyc bo jest tego kilka rodzajow.
-

strzeliniasty - Members
• Strona 1 z 1