Tak jak w temacie. Mechanik wymienił mi osłonkę wewnętrzną prawej strony.
Przy okazji dał jakieś nowe gumki na górną część amorków... prawe i lewe...
Po tym wszystkim stwierdziłem, że gdy puszczam kierownice, auto lekko idzie w lewo... Chyba coś przekombinował! Bo wcześniej było ok!
Co mam w tej sytuacji zrobić?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
- jarekddz
- Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Musisz jechać na ustawienie zbieżności auta
Taki zabieg jest zawsze konieczny po ingerencji w układ kierowniczy i zawieszenie
Niestety takie uroki
Możesz sobie na 4um o tym poczytać bo jest tego troszkę ale to norma. Ja po tej wymianie osłony też na zbieżność jechałem a po tygodniu skrzywiłem wahacz i po jego wymianie znowu na zbieżność hehe kurcze uroki auta
Taki zabieg jest zawsze konieczny po ingerencji w układ kierowniczy i zawieszenie
Niestety takie uroki
Możesz sobie na 4um o tym poczytać bo jest tego troszkę ale to norma. Ja po tej wymianie osłony też na zbieżność jechałem a po tygodniu skrzywiłem wahacz i po jego wymianie znowu na zbieżność hehe kurcze uroki auta

-

marcinkoz2910 - Members
No właśnie tatko zalecił mi ustawienie zbieżności autka... no tak zrobię, ale czy wydawanie 50 zł
(o takich kosztach poinformował Mnie tatko) jest opłacalne?
Równie dobrze mogę pojechać do mechanika i lekko mu w dupsko dać, że mi tak extra poprzestawiał auto 
(o takich kosztach poinformował Mnie tatko) jest opłacalne?
Równie dobrze mogę pojechać do mechanika i lekko mu w dupsko dać, że mi tak extra poprzestawiał auto 
- jarekddz
- Members
- jarekddz
- Members