Na lewej przedniej feldze nie ma odważnika - wygląda jakby odpadł bo jest po nim ślad (na reszcie kół są chyba po 20-30g) czy możliwe że przez brak odważnika tak ściąga samochód? na zimówkach było wszystko OKModerator: Moderator
• Strona 1 z 1
Po wymianie kół ściąga mnie w lewo
Dziś wymienione zostały koła w samochodzie, pojechałem sie "karnąć" i zauważyłem że jak puszcze kierownice to sciąga mnie odrazu w lewo
Na lewej przedniej feldze nie ma odważnika - wygląda jakby odpadł bo jest po nim ślad (na reszcie kół są chyba po 20-30g) czy możliwe że przez brak odważnika tak ściąga samochód? na zimówkach było wszystko OK
Na lewej przedniej feldze nie ma odważnika - wygląda jakby odpadł bo jest po nim ślad (na reszcie kół są chyba po 20-30g) czy możliwe że przez brak odważnika tak ściąga samochód? na zimówkach było wszystko OK-

$kubi - Gaduła
tak jest to mozliwe i prawie pewne... ale tez czul bys to przy ok 120km/h bo zaczelo by ci trzesc kierownica.. polecal bym ci pojechac do wulkanizacji, odrazu ci podpompuja i bedzie wszystko OK 

- piotr0488
- Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Witam u mnie tez tak jest ze sciaga na lewo lekko na zimowkach bylo wporzadku,zmienilem na letnie (inne felgi ) i sciaga znow ale tak delikatnie Co gorsza kierownica w prawo znacznie ciezej idzie niz w lewo tak bylo i na zimowkach i na letnich tylko ze na zimowkach to bylo mniej odczowalne. I nie wiem czy to wina opon felgi czy pompy wspom. czy jeszcze czegos innego
- danielr212121
- Czytacz
to masz tak samo jak ja
a kiedy byłeś ostatnio na wyważaniu kół? Ja auto mam pół roku czyli w zasadzie cały czas na zimówkach jeździłem i musze sie wybrać na wyważanko bo może sie coś pokrzywiło czy coś. Felgi na zime były przed założeniem wyważone i było wszystko OK
a kiedy byłeś ostatnio na wyważaniu kół? Ja auto mam pół roku czyli w zasadzie cały czas na zimówkach jeździłem i musze sie wybrać na wyważanko bo może sie coś pokrzywiło czy coś. Felgi na zime były przed założeniem wyważone i było wszystko OK-

$kubi - Gaduła
mi lekko bilo przednie lwew kolo(od kierowcy i dzis zamienilem je z tylnim lewym i jak jake na wstecznym to sciaga mnie w lewo a jak jade do przodu to wydaje mi sie ze przy przyspieszaniu lekko mnie w prawo ciagnie? co to moze byc? 

Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP
• Strona 1 z 1