Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Piszczenie w kole! Porada
Witam. Od miesiąca ciągle mi piszczy w lewym kole z przodu. Myślałem że to klocki wymieniłem na nowe + tracze nic nie pomogło. Wymieniłem nawet zacisk na klocki bo myslałem że nie odbija też nie pomogło. Nie piszczy mi ciągle tylko co jakiś czas, niekiedy przez całą trace np. 30km. Jak przekrocze 60-70 piszczenie nie ma. Co to może być? Łożysko?Końcówki drązka?
- Patryk007
- Berbeć
ja mialem cos takiego podobnego, glownie na polnej albo kamienie lub nierowna droga , piszczenie takie drazniace , pojechalem do mechanika z wymiana kilku rzeczy i te piszczenie okazalo sie ze to jakas śruba we wahaczu. Wykrecil, ucial kawalek i po problemie bylo
Moj gofer :
moj-golf/mk3-1-8-adz-by-suchy-t70819.html
moj-golf/mk3-1-8-adz-by-suchy-t70819.html
-

Suchy95 - Badacz tematu
Re: Piszczenie w kole! Porada
wymień klocki na jakieś markowe, tańsze mają inny skład, stąd piszczenie.Patryk007 napisał(a):Witam. Od miesiąca ciągle mi piszczy w lewym kole z przodu. Myślałem że to klocki wymieniłem na nowe + tracze nic nie pomogło. Wymieniłem nawet zacisk na klocki bo myslałem że nie odbija też nie pomogło. Nie piszczy mi ciągle tylko co jakiś czas, niekiedy przez całą trace np. 30km. Jak przekrocze 60-70 piszczenie nie ma. Co to może być? Łożysko?Końcówki drązka?
-

prezesik - Members
• Strona 1 z 1