Witam
Wie ktoś może z czym się muszę liczyć wymieniając tą osłonę gumową na przegłubie strona pasażera. Co potrzebuje, ile czasu i co muszę odkręcać. Czy moż elepiej wymienić od razu 2 sztuki. Dzięki
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Pękła guma na przegłubie
Jeśli zobaczysz mnie we wstecznym lusterku to nie próbuj wciskać gazu... ja już to zrobiłem!!!
moj-golf/mtuner-reaktywacja-vr6-t5834.html
- MTuner
- Badacz tematu
no żeby się do niej dostać to kluczyk jesli pamiętam 32 odkręcasz nim przegub potem 13 sworzeń wahacza
odchylasz zwrotnicę ściągasz starą manszetę z przegubu, rozpinasz przegub no i w drugą stronę.
no a jeśli druga jest już w kiepskim stanie to opłacało by się i ją wymienić
czas to tak 30 min.
odchylasz zwrotnicę ściągasz starą manszetę z przegubu, rozpinasz przegub no i w drugą stronę.
no a jeśli druga jest już w kiepskim stanie to opłacało by się i ją wymienić
czas to tak 30 min.
-

SYLWEEQ79 - Members
Dziki za pomoc teraz juz wiem na czym stoje. pzdr
Jeśli zobaczysz mnie we wstecznym lusterku to nie próbuj wciskać gazu... ja już to zrobiłem!!!
- MTuner
- Badacz tematu
co do sworznia wahacza to lepiej odkręcić śrubę przy kolumnie na klucz 17 bo jak odkręcisz trzy śruby na klucz 13 to zbieżność się przestawi
-

pawelek03576 - Gaduła
tu można polec śruba jest potężna może nie puścić zwykłym kluczem, często potrzeba wielkiej siły do odkręcenia, metrowej przedłużki. Reszta to miała zabawaSYLWEEQ79 napisał(a):kluczyk jesli pamiętam 32 odkręcasz nim przegub
- pablomed
- Members
• Strona 1 z 1