witam.
1.panowie chce obniżyć swoja trójeczkę mam 14 stalówki założone z oponami 185/75 i nie wiem ile mogę go obniżyć aby nic nie tarło itd, chciałbym posadzić go 60/40 ale czy da rade bez problemu?
2. czy jak kupuje zestaw na allegro sport zawiechy amory+sprężyny sportowe to muszę kupować jakieś osłony ? jeśli tak to jakie i gdzie najlepiej?
Proszę o pomoc. Z góry dziękuje.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
2. czy jak kupuje zestaw na allegro sport zawiechy amory+sprężyny sportowe to muszę kupować jakieś osłony ? jeśli tak to jakie i gdzie najlepiej?
hem. gdybyś kupował gwint to odboje i osłony masz w komplecie... z kitem chyba tak nie jest.
rafal9119 napisał(a):co masz kupywac za pare stów kit to lepiej dołuż i bedzie gwint i bedziesz mogł regulowac i nie martwic sie o tarcie
Dokładnie.
-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
Paweu_mk3 napisał(a):hem. gdybyś kupował gwint to odboje i osłony masz w komplecie... z kitem chyba tak nie jest.
Ja kupiłem gwint i większość musiałem przekładać ze starej zawiechy bo w nowym gwincie od mapeta nie było osłon odboi itd.
VW Golf Mk1 VR6
-

patrolfak - Members
patrolfak napisał(a):Ja kupiłem gwint i większość musiałem przekładać ze starej zawiechy bo w nowym gwincie od mapeta nie było osłon odboi itd.
To jakaś dziwna partia musiała być.. Ja też u Mapeta zamawiałem gwint Ta i były i osłony i odboje. A ze starej zawiechy przełożyłem tylko te duperelki do mocowania przewodu hamulcowego i przewodu czujnika Abs'u.
-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
czyli oslony musze dokupic, czy moga byc z ori zawieszenia ? na sportowe podejdzie? dzis kupilem nowe opony na stalowki 165/70 r14 czy bedzie co kolwiek tarlo na 60/40? prosze nie pisac o gwincie bo interesuje mnie tylko i wylacznie kit 

- kox19
- Berbeć
• Strona 1 z 1