może to być wina kół
do puki jeździłem na standardowych było wszystko ok zmieniłem na aluminiowe 15 7j et 28 \195.50 felgi były prostowane 2 były lekko krzywe
jeśli napisałem w złym dziale proszę o przeniesienie
Moderator: Moderator
może to być wina kół
do puki jeździłem na standardowych było wszystko ok zmieniłem na aluminiowe 15 7j et 28 \195.50 felgi były prostowane 2 były lekko krzywe

Bradley napisał(a):Jak wymieniasz lozyska to wybijasz stara bieznie z piasty? (w zasadzie to obudowy bebna) I czy nowa bieznia jest nabita rownomiernie.
Jesli lozyska nie sa dokrecone na chama ani nie lataja luzno to winy upatrywalbym raczej w firmie lozysk. Kup cos innego. No chyba, ze jestes rzeznikiem i kazdy zakret robisz na recznym bokiem
ja nie katuje samochodu ręcznego używam tylko wtedy kiedy potrzeba
teraz kupie łożyska z innej firmy może rzeczywiście rouville się popsuły kupiłem bo słyszałem że to dobra firma ale się na nich przejechałem 
nie wiem jakie mialem przy zakupie ale pochodzily "jeszcze" 2 lata później kupiłem z firmy kraft padły po półtora miesiąca teraz założyłem z FAGa i jest świetnie 
przykręciłem tak żeby nie było luzu to podkładka ciężko chodzi
koło się ładnie kręci i nie ma luzówUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości