Witam, mam mały problem (nie wiem czy już taki temat bym, jak był przepraszam ale nie mam czasu szukać)
Chodzi o to, że od pewnego czasu samochodzik zrobił się miękki. tzn gdy zaczynają się jakieś nierówności to samochód zachowuje się jak łóżko wodne. do góry i do dołu i tak się buja., jest po prostu taki mięciutki, a że jestem laikiem /noobem w tych sprawach nie wiem co powinienem zrobić, czy to wina amortyzatorów? sprężyn? co się zmęczyło i co powinienem zrobić? Z góry dziękuję za odpowiedź:)
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Liuxus napisał(a):to wina amortyzatorów
to napewno wina amortyzatorów
skończyły juz swoją zywotnośc i nie maja właściwości tłumiących
-

arek ryba - Members
na bank amory wiem bo miałem taki sam przypadek ciężko było goferka na drodze utrzymać wymień amorki
-

wojtek070580 - Badacz tematu
amortyzatory to chyba mają już ze 30% sprawności przy dobrych wiatach jeśli nie mniej
trzeba wymienić naljepiej na jakieś porządne, Bilstein, KYB...
Buja się cały czy tylko przód czy tylko tył? chociaz w sumie lepiej wymienić komplet bo zrobisz przód to tył się za chwile upomni...Niestety taki już urok naszych Autek, młode już nie są
trzeba wymienić naljepiej na jakieś porządne, Bilstein, KYB...
Buja się cały czy tylko przód czy tylko tył? chociaz w sumie lepiej wymienić komplet bo zrobisz przód to tył się za chwile upomni...Niestety taki już urok naszych Autek, młode już nie są

Był Golf3- największy błąd mojego życia...
a teraz...
Elegancja, komfort , nienaganna jakość i aksamitnie pracujący silnik Millera![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
a teraz...
Elegancja, komfort , nienaganna jakość i aksamitnie pracujący silnik Millera
![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
- KristoF
- Members
• Strona 1 z 1