Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Luz w przednik kole
Witam! Od niedawna cos zaczelo mi stukac w przednim lewym kole. Jak bylem na zmianie opon to koleszka powiedzial,ze mam luzy w tymze kole. I powiedzcie mi, czy mam kupic lozysko do mac persona(chyba tak to sie nazywa) czy cos innego. Pozdro
****Volkswagen****Team****Łódź****
-

dr.pajchiwo - Czytacz
witam nie bede zakladal nowego tematu tylko sie tu dopisze.Ja mam luz w tylnych kolach najpierw bylo w prawym rozebralem podkrecilem srube zabezpieczylem i przez jakis czas bylo dobrze ale teraz luz wrocil i jest na obu tylnych kolach pewnie z lewej strony nie zauwazylem poniewaz nic nie stuka ani nie puka od czego to? czy to lozyska ? pozdrawiam
Na koniec zmiany, zimnej piany, mlodego ciala i zeby sie stara nie dowiedziala. 73
-

farser - Czytacz
opolanin, odkrecilem kolo zdjolem oslone z bebna i tam jest taka zawleczka a za nia sruba wyciagnolem zawleczke i srube dokrecilem ale nie za mocno zeby sie wszystko obracalo zlozylem dokupy i luzu nie bylo przez jakis czas ale wrocil widocznie znowu sie odkrecilo, No i chyba mam łozyska do wymiany
pozdrawiam
pozdrawiamNa koniec zmiany, zimnej piany, mlodego ciala i zeby sie stara nie dowiedziala. 73
-

farser - Czytacz
Witam tak zrobie z tylu nie dobiega zaden odglos jakby sie tam cos dzialo ale lubie jak wszystko dziala Tip-Top wiec wymienie lozyska na dniach chyba sa po 40 zl za sztuke mam znajomego w sklepie wiec moze bedzie jeszcze taniej. pozdrawiam
Na koniec zmiany, zimnej piany, mlodego ciala i zeby sie stara nie dowiedziala. 73
-

farser - Czytacz