Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Która firma produkuje najlepsze WAHACZE ?
Planuję wymienić wahacze w moim Golfie 1.8. Nie mogę się zdecydować, a chciałbym kupić coś porządnego. Nie zamierzam zbytnio oszczędzać, tak żeby nabyć coś w miarę najlepszego. Co możecie doradzić ?
Rafał Ł.
- Digifant
- Czytacz
Digifant napisał(a):Nie zamierzam zbytnio oszczędzać, tak żeby nabyć coś w miarę najlepszego.
to kolega ci napisal ASO
Digifant napisał(a):Co możecie doradzić ?
Jak chcesz dobre i takie zeby wytrzymały kup Uzywane, napisz do kolegi Hansa napewno cos Ci znajdzie dobrego
A jak nie to szukaj firmy LEMFORDER Febi TRW
-

K@mil - POMOCNIK

ło ja pierr..... no to kolejna "dobra" historia którą wyczytałem na forum... dzięki, takie informacje są bezcenne
nie, no to faktycznie.. trzeba wymienić.. albo wyciąć tylko szkoda roboty.. kup używki ori z golfa i będize dobrze
nie wiem jaki koszt.. ze 30zl szt? 50? do tego dobre tuleje, gumy etc.. najlepiej lamfordera lub trw - a jezeli mozesz to z ASO - tamtejsze TRW trzymają jakimś cudem dłużej
PS, zrobisz nam fotki tego mistrzowskiego podejścia "mechanika" prosze....
nie, no to faktycznie.. trzeba wymienić.. albo wyciąć tylko szkoda roboty.. kup używki ori z golfa i będize dobrze
nie wiem jaki koszt.. ze 30zl szt? 50? do tego dobre tuleje, gumy etc.. najlepiej lamfordera lub trw - a jezeli mozesz to z ASO - tamtejsze TRW trzymają jakimś cudem dłużej
PS, zrobisz nam fotki tego mistrzowskiego podejścia "mechanika" prosze....

- panda86
- Czytacz
Digifant napisał(a):otóż wahacze nie są ani krzywe, ani też robaki nie zjadły. po prostu kiedy przyszło wymieniać tuleje, okazało się że ktoś mądry je przyspawałi raczej nie zamierzam ich wycinać
Jak przyspawał? Jesteś tego pewny?
Przecież tuleja pionowa to guma + aluminium, a wahacz jest stalowy. To jest zespawane razem ze sobą? Natomiast tuleja pozioma to sama guma.
Wytłumacz mi jak to może być zespawane z wahaczem, a najlepiej zamieść foto jak możesz bo sam jestem ciekaw.
[shadow=red] Sprzedam 2 x Kawa ZX-6R, 2001r oraz 2004r (636 na wtrysku) [/shadow] Sprzęty w nienagannej kondycji... Więcej info na PW.
-

Repsol - Badacz tematu
• Strona 1 z 1