Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
ile obniżą???
witam. zakupilem dzis sprezyny do swojego golfa. klient mowil ze obnizaja przod -40mm ale na moje oko te sprezyny chyba troche wiecej opuszcza mojego golfa. sprezyny byly czerwone lecz sa odnowione jak widac. jak tak stoja mierza 27cm. powiedzcie mi czy one na serio moga onizyc auto tylko o 40mm czy jednak troche wiecej?? 

-

pandamian21 - Badacz tematu
A mi się wydaję, że jak były czerwone to może i obniżały ale srebrne to już na bank nie obniżą, sportowe są tylko czerwone!

- Lobus
- Ekspert
sprezyny widac ze byly wczesniej czerwone bo mam fotke z przed i po malowaniu. nie prosilem o ocene koloru tylko o ile maga obnizac...
http://tablica.pl/oferta/czesci-golf-mk ... DSE0X.html
http://tablica.pl/oferta/czesci-golf-mk ... DSE0X.html
-

pandamian21 - Badacz tematu
ojjj...ale Ty powazny...chlopaki sobie jaja robia poprostu
no bo nikt nie jest w stanie napewno powiedziec Ci ile obniza dana sprezyna po zdjeciu. Jedna usiadzie -4, a druga -6. Jak zalozysz to sie przekonasz
Pozdro
no bo nikt nie jest w stanie napewno powiedziec Ci ile obniza dana sprezyna po zdjeciu. Jedna usiadzie -4, a druga -6. Jak zalozysz to sie przekonasz
Pozdro
Zielony Family: moj-golf/zielona-perla-by-grzesiek2507-t58764.html
Moj poprzedni "Europe":
moj-golf/czerwony-golfik-by-grzesiek2507-t46031.html
Moj poprzedni "Europe":
moj-golf/czerwony-golfik-by-grzesiek2507-t46031.html
-

Grzesiek2507 - Members
Załóż i sprawdź, a nie tak na odległość po zdjęciu.
Nie wiemy czy są wyłachane czy nie. Czy są twardsze od serii czy nie. Czy były robione pod dany silnik (sprężyna tej samej firmy pod 1.4 wsadzona do diesla obniży bardziej). Tak jakbym się pytał czy dany silnik jest zdrowy patrząc na jego zdjęcie....
Nie wiemy czy są wyłachane czy nie. Czy są twardsze od serii czy nie. Czy były robione pod dany silnik (sprężyna tej samej firmy pod 1.4 wsadzona do diesla obniży bardziej). Tak jakbym się pytał czy dany silnik jest zdrowy patrząc na jego zdjęcie....
-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1