Moderator: Moderator
a zakres regolacji to jak sie nie myle od -30 do -90 przod bo tyl ma wiekszy zakres 
Jest twardy ale co mnie dziwi ze straszny jest komfort jazdy... FK lepsza firma ale zeby była az taka różnica w komforcie jazdy..
również myślałem nad zminana na gwint pytałem ludzi o opinie własnie na temat tych tańszych zawiasów ta mts technix gt cupline i nikt zbytnio nie narzeka wiec chyba warto na ta cene no chyba ze ktos woli komfort to polecam gwint koni hehe tyle ze to juz sa pieniądze 
na pewno krótsze? jak sa aukcje to napsane jest zawieszenie golf mk2 mk3... jeśli tak to dobrze wiedziećJa planuje kupic gwint przeznaczony do mk2 wtedy jest duz wiekszy zakres reg bo amory sa krotsze.Zobaczymy co wyjdzie
swego czasu wychodziły gwinty [nie pamiętam jakiej firmy] z regulacją do -11cm ![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)

musze to sprawdzićTommy_vw napisał(a):Wiec czemu taka roznica jesli chodzi o zakres obnizenia?
i postaram sie na jutro wieczór dać tu znać 
sory bardzo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości