Witam forumowicze
Dzisiaj mialem przykry "wypadek" przy ok 40-50 km przy wjezdzie na rondo zagapilem sie i najechałem lewym przednim kolem na krawężnik , było głośne huknięcie , pare metrow dalej zatrzymalem sie i obejrzalem kolo to felga byla cała , opona tez , jednakze w pozniejszej jezdzie slychac wyraźne trzeszczenie w tym kole (przy wjezdzie na gorki , wzniesienia itp) Jak myslicie co to moze byc? Co byscie mi poradzili ?
Od bardzo niedawna mam tego golfa i przyda mi sie kazda pomoc.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
moze amorek trzeszczy ?
ciezko tak zgadywać, jedz na stację diagnostyczna za 10zł bd miał odpowiedz co sie dzieje
ciezko tak zgadywać, jedz na stację diagnostyczna za 10zł bd miał odpowiedz co sie dzieje

Mój Concept
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html
<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
-

jasiu0997 - Members
może własnie amorek
możę przegub poszedł lub któraś sruba dostała
sprawdz czy nie jest pogiete dolne mocowanie piasty
jeśli masz gdzie to zdejmij koło oblukaj z obu stron można nawet dac do wywaęnia bo przy tej predkosci to coś sie poddało
zdejmiesz koło to z latarką oblukaj wszystko cały wachacz amorka czy nie jest wgiety
możę przegub poszedł lub któraś sruba dostała
sprawdz czy nie jest pogiete dolne mocowanie piasty
jeśli masz gdzie to zdejmij koło oblukaj z obu stron można nawet dac do wywaęnia bo przy tej predkosci to coś sie poddało
zdejmiesz koło to z latarką oblukaj wszystko cały wachacz amorka czy nie jest wgiety
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
w mojich stronach sama geometria kól kosztuje 100 zł.stwierdzam ze kosz twojich napraw jest racjonalny do uszkodzeń.
Mój GOLF moj-golf/joker-1-9-tdi-t61143.html
-

hanawald - Members
- Rocznik: 97
- Silnik: 1.9 tdi
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
• Strona 1 z 1