Witam wszystkich.
Ostatnio zastanawiam się nad kupnem gum usztywniających zawieszenie gdyż tył mojego mk3 jest strasznie miękki. Jak jeżdżę sam to jest wszystko ok, gorzej jak lecę gdzieś w trasę w 4 czy 5 osób to na większych dołkach rura wydechowa dotyka do zderzaka i strasznie brzęczy... Dodam jeszcze że byłem ostatnio na przeglądzie i wszystkie amorki maja ok. 70% skuteczności a żadna sprężyna nie jest pęknięta... Słyszałem że golfy mają to do siebie że są miękkie i dlatego myślę nad zakupem takich gum... Czekam na wasze opinie...
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
po przesiadce z opla do vw moge śmiało powiedzieć że golf jest znacznie badziej sztywny, ale wszytsko zależy od spreżyn i amorów rzecz jasna, gumy możesz załozyć ale jak chcesz to już konkretnie zrobić to kup twardsze springi i spokój...KOLUMB napisał(a):Słyszałem że golfy mają to do siebie że są miękkie
SPRZEDAM >Black VW Golf III GTD TD+IC<
-

kajtek - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
gumy usztywniające to nie jest dobre na dłusza mete lepeij zmienić springi lub amory na twardsze
Mój VW GOLF 3
moj-golf/by-adek-19-t5645.html
moj-golf/by-adek-19-t5645.html-

Adek19 - Members
nie polecam takich rozwiązań, lepiej zmienić springi
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
niby dlaczego ? auto sie nie podnosi zbyt wiele spelniac swoja role spelnia wady podskakiwanie tylu (chociaz to bardziej wyglada na wybite amory) i niektore czasami wypadaja chociaz ja mialem kiedys takie cos i nie zdarzylo mi sie ze wypadlo ani zeby tyl skakal to juz zalezy chyba od gum jakie sie zalozyPiJey88 napisał(a):nie polecam takich rozwiązań, lepiej zmienić springi
Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
-

Cysiu_NS - Gaduła
• Strona 1 z 1