Moderator: Moderator

Chodzi mi o to że jak jechałem kumpla golfem 3 to w środku był cichszy od mojego i nie było w nim tak czuć dziur i wyboi. Może golfy z rocznika 95+ miały już montowane inne amortyzatory i były bardziej wyciszone? Dodam to że silnik ma ten sam co ja, tylko że mój jest z 93r a jego 96r.
, może tu tkwi Twój problem , może kiedyś zalęgła w nim się wilgoć i ktoś zrobił im eksmisję a o nowe nie zadbał .
czy to może być problem z geometrią?golf 1.4 napisał(a):A skoro jesteśmy już prze oponach to może będziecie wiedzieli co jest 5. Przed zimą kupiłem nowe opony (bieżnikowane) ;d 2 sztuki, wyczytałem na forum że nie powinno się zakładać opon bieżnikowanych na oś napędzającą więc założyłem je na tył i teraz po zimie wyleciało mi jajo na oponieczy to może być problem z geometrią?

golf 1.4 napisał(a):175/80 R13 albo i 70
Na takich balonach to się praktycznie nie czuje dziur... Więc tego bym się nie czepiał. Zobacz w jakim stanie masz górne mocowanie amorków z przodu. U mnie były wybite i na każdej dziurze biło jakby ktoś młotem od spodu walił. Opony jeśli są napompowane za dużo to też będzie głośno jak na kamieniach... 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości