Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
KrysteK_, na mocowaniach można ustawiać kąt osi tylnej belki względem osi jazdy.Zależy jak kto wymienia tuleje.Ja wymieniałem bez odkręcania mocowań ale niektórzy mechanicy odkręcają całość z mocowaniami i wtedu trzeba ustawiać.
broda1920, poruszaj sobie wydechem czy ci gdzies nie stuka po belce może stąd masz takie wrażenia akustyczne
co do dokręcania na samochodzie stojącm na kołach.Trzeba dokręcić dolne mocowanie amortyzatora jak auto stoi na kołach
po obu stronach
broda1920, poruszaj sobie wydechem czy ci gdzies nie stuka po belce może stąd masz takie wrażenia akustyczne
co do dokręcania na samochodzie stojącm na kołach.Trzeba dokręcić dolne mocowanie amortyzatora jak auto stoi na kołach
po obu stronachBył Golf3- największy błąd mojego życia...
a teraz...
Elegancja, komfort , nienaganna jakość i aksamitnie pracujący silnik Millera![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
a teraz...
Elegancja, komfort , nienaganna jakość i aksamitnie pracujący silnik Millera
![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
- KristoF
- Members
czasami sie zdarza ze słychać raz jedną str raz drugą, wydech raczej nie próbowałem , ruszałem recznie mam czarne myśle ze te tuleje nowe dzwonią:(obym sie mylił
[ Dodano: 2009-02-16, 21:09 ]
a koledzy bo dalej walcze gumy czymające tłumik ze sztywne mogą sie odzywać?
[ Dodano: 2009-03-15, 11:05 ]
stuka i stuka , wczoraj udało mi sie dorwać kierowce wiec mogłem spokojnie jechać za pasazera z tyłu ,i moje spostrzezenie dotyczące tych stuków tj trzymając palcami za czpień amora w bagazniku wyczułem te stuki prawa i lewa strona teraz z czego to może być albo stuki przechodzą od mocowania belki do podwozia? albo czpień stuka w amorze (amory nowe 5 mc i są ok) ? albo gumy tz górne mocowanie amora jest do bani te gumy dodam ze też nowe gumy może są za miekkie albo za twarde? moze jakieś markowe ( febi ) wsadzić co doradzacie
[ Dodano: 2009-02-16, 21:09 ]
a koledzy bo dalej walcze gumy czymające tłumik ze sztywne mogą sie odzywać?
[ Dodano: 2009-03-15, 11:05 ]
stuka i stuka , wczoraj udało mi sie dorwać kierowce wiec mogłem spokojnie jechać za pasazera z tyłu ,i moje spostrzezenie dotyczące tych stuków tj trzymając palcami za czpień amora w bagazniku wyczułem te stuki prawa i lewa strona teraz z czego to może być albo stuki przechodzą od mocowania belki do podwozia? albo czpień stuka w amorze (amory nowe 5 mc i są ok) ? albo gumy tz górne mocowanie amora jest do bani te gumy dodam ze też nowe gumy może są za miekkie albo za twarde? moze jakieś markowe ( febi ) wsadzić co doradzacie
- broda1920
- Berbeć