Z przedniego zawieszenia miałem dotychczas wymieniane tylko wahacze ze sworzniami (no i drązki z końcówkami). Z tego co się orientuję poza amorami sa jeszcze drążki stabilizatora, tuleje i cośtam jeszcze. Kiedy właściwie to wymieniać i czym może grozić przeciąganie tematu ?(nie wiem ile te elementy mają min. 60tys. co ja przejeździłem ).
Z objawów mam na pewno głośne stuki czasami przy dziurach , nawet mniejsza skutkuje czasami w cholerę głośnym walnięciem.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Pojedz na stację diagnostyczną niech sprawdzą amorki i wjadą na szarpaki to Ci dokładnie powiedzą co jest do wymiany. Zużycie poszczególnych elementów może powodować chociażby odpadnięciem koła. Z tym nie ma żartów tak jak z hamulcami.
-

AdiK__ - Members
- Rocznik: 2003
- Silnik: AVF+
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
No pewnie trzeba będzie tak zrobić. A ile kasują za taki nie-rejestracyjny przegląd ?
Problem taki, że auto byćmoże będę sprzedawał na zimę i co tylko włożę mi się na pewno nie zwróci
(no ale nie moge też doprowadzić do nędzy i rozpaczy;)
W zasadzie jak coś się kończy i przegląd przejdzie to chyba lepiej teraz przedłużyć bo koniec grudnia jak mam termin to na pewno nie będę miał kasy na wymiany
Problem taki, że auto byćmoże będę sprzedawał na zimę i co tylko włożę mi się na pewno nie zwróci
(no ale nie moge też doprowadzić do nędzy i rozpaczy;)
W zasadzie jak coś się kończy i przegląd przejdzie to chyba lepiej teraz przedłużyć bo koniec grudnia jak mam termin to na pewno nie będę miał kasy na wymiany

- przemke
- Badacz tematu
-

AdiK__ - Members
- Rocznik: 2003
- Silnik: AVF+
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
• Strona 1 z 1