Witam
Czy próbowaliście może zakładać krótsze spreżyny dokładnie -40mm na standardowe amorki??Czy nie bedzie problemu że moga sie rozsypać szybciej??Z tego co niektórzy mówia to wypada założyc krótsze amorki,ale jakie jest wasze zdanie.Z góry dzieki za odpowiedzi.
Pozdro
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Red_Devil, moim zdaniem spokojnie mozesz zalozyc -40 na seryjny amor!! wiadomo sam amortyzator ma wtedy krotszy skok wiec nie pracuje w pelnym wymiaze, ale przy -40 nie jest zle, jak bys zakladal -60 to krotszy amor jest nawet bardziej niz zalecany 

Volkswagen Klub Polska #853
E-pluribus unum
E-pluribus unum
-

Rider - Badacz tematu
Ja mialem kiedys zalozone kiedys sprezynki -40 na standardowe amorki, pol roku pojezdzilem i sie posypaly, tylko tylko ze nie wiem ile amorki smigaly po niemcowie byly to oryginaly vw. Moim zdaniem smialo takie sprezynki mozesz zarzucic:)
- rado
- Czytacz
Możesz założyc ale to nie to co całośc w komplecie.Amorki najlepiej gwint i będzie miodzio
Jeśli nie masz zbyt dużo kaski kup jakiś tańszy komplecik np.GT cupline lub SUPERSPORT nie są to co prawda super jakościowe komplety ale gwarancja chyba na roczek a mam paru znajomych którzy śmigają na tym juz pare sezonów
Jeśli nie masz zbyt dużo kaski kup jakiś tańszy komplecik np.GT cupline lub SUPERSPORT nie są to co prawda super jakościowe komplety ale gwarancja chyba na roczek a mam paru znajomych którzy śmigają na tym juz pare sezonówVW JEST JAK NARKOTYK
-

lupus - Czytacz
• Strona 1 z 1