http://moto.allegro.pl/zawieszenie-gwin ... 74789.html
proszę o opinie firmy i jakości
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
czy warto ten gwint
Pajdus
- Pajdus
- Badacz tematu
- killah
ja mam ten gwint co prawda tylko na tyle ale drugi raz bym go nie kupił
samochód stał się sztywny jak taczka
a na naszych świętokrzyskich drogach nie da się na tym za bardzo jeździć myślę już żeby go sprzedać i przejść na serie
lepiej dołóż trochę i kup jakiś lepszy gwint jechałem kiedyś w kolegi samochodzie na gwincie MTS to dużo lepiej się jechało nie trzepało tak samochodem na większych dołkach
samochód stał się sztywny jak taczka
a na naszych świętokrzyskich drogach nie da się na tym za bardzo jeździć myślę już żeby go sprzedać i przejść na serie
lepiej dołóż trochę i kup jakiś lepszy gwint jechałem kiedyś w kolegi samochodzie na gwincie MTS to dużo lepiej się jechało nie trzepało tak samochodem na większych dołkach- PabloSBT
- Members
jest twardo ale to przez odboje ze sa za dlugie i siedzi na nich auto trzeba odboje skorcic w polowie i bedzie ok....
-

witboy - Ekspert
- Rocznik: 1993
- Silnik: aaz
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 3-drzwiowe
to ja tez sie wypowiem kupilem gwint ta technic i mam go ustawiony tak zeby dlon wchodzila miedzy kolo a nadwozie no i powiem ze na naszych pofaldowanych drogach tylek od siedzenia sie odrywa przy 160;D ale w zakretach jest bajka...jak to jest twoj 1 gwint to polecam jak najbardziej...czytal ze to nie twarde gwinty tylko miekkie chyba nawet na tym forum ...wiec ja jestem zadowolony...jak za takie pieniadze to brac i nie gadac 

-

Daniel19 - Czytacz
no tak ale skoro auto siedzi na odbojach to jak je skrócę to samochód pójdzie pewnie jeszcze w dół a mam 3 cm do koła na podniesionym prawie na max gwinciewitboy napisał(a):jest twardo ale to przez odboje ze sa za dlugie i siedzi na nich auto trzeba odboje skorcic w polowie i bedzie ok....
jak jeszcze opadnie to boję się że może się zrobić to samo co miałem na seryjnych amorkach czyli tarcie o nadkola 
- PabloSBT
- Members
to go podkręc minimalnie wyzej i zetnij odbój
Mój Concept
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html
<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
-

jasiu0997 - Members
• Strona 1 z 1