Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Coś tłucze w zawieszeniu.
Witam. Pare dni temu zmieniłem końcówki drążków,łączniki stabilizatora jadąc na zbieżność słychać było jakieś stuki.Ustawiłem wszystko te stukanie nasiliło się. Dziś próbowałem zlokalizować to i do niczego nie doszedłem,sworzeń O.K, Co może być przyczyną denerwującego stukania??? Łożysko na MAC PHERSONIE??
- Rafalsky
- Berbeć
Re: Coś tłucze w zawieszeniu.
Rafalsky napisał(a):Witam. Pare dni temu zmieniłem końcówki drążków,łączniki stabilizatora jadąc na zbieżność słychać było jakieś stuki.Ustawiłem wszystko te stukanie nasiliło się. Dziś próbowałem zlokalizować to i do niczego nie doszedłem,sworzeń O.K, Co może być przyczyną denerwującego stukania??? Łożysko na MAC PHERSONIE??
sam sobie odpowiadasz...
podnieś sobie autko chwyć za koło i spróbuj unieść je w górę jeśli sie drgnie dość luźno i nagle będzie opór - tzn ze trafione....-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
w sumie powiem Ci na moim przykładzie - ja u siebie zrobiłem cała zawieche - tuyleje, stabilizator. koncówki górne mocowania amorów. i tez z prawej strony mam takie głuche pukanie cos jakby stabilizator. ale wychodzi na to ze wina tkwi w amortuzatorze.u mnie tak jest.
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
• Strona 1 z 1