?? Jakie macie o nim zdanie albo moze ktos cos slyszal... Bede wdzieczny za wypowiedzi...Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Co sadzicie o gwincie FK ??
Panowie czy ktos obcowal z gwintem FK
?? Jakie macie o nim zdanie albo moze ktos cos slyszal... Bede wdzieczny za wypowiedzi...
?? Jakie macie o nim zdanie albo moze ktos cos slyszal... Bede wdzieczny za wypowiedzi...OBADAJ MOJEGO CZARNUCHA : moj-golf/moj-czarnuch-t14951-60.html
-

Laska_VSV - Czytacz
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Lepsze niz SS czy GT Cupline, oczywiscie jak dla mnie. Mialem H&R na czerownym springu, jak na nasze drogi (W&M) byl mocno twardy i wrecz nieprzyjemnie bylo. Poszedl za 1600, a nalatane mial jakies 50 tys. Teraz niestety seria i troche zaluje, ale auto to typowy dupowoz po bulki i na grzyby 

Alten VW Fück Opel ~VAGSTYLE~
-

Sivy - Members
A jakie macie zdanie na temat Recland czy jakos tak..
bo niestety FK juz nie ma ale mam jeszcze mozliwosc zakupu takiego cuda :

bo niestety FK juz nie ma ale mam jeszcze mozliwosc zakupu takiego cuda :

OBADAJ MOJEGO CZARNUCHA : moj-golf/moj-czarnuch-t14951-60.html
-

Laska_VSV - Czytacz
Laska_VSV napisał(a):A jakie macie zdanie na temat Recland czy jakos tak
Nie Recland tylko Raceland
Wiesz co przed zakupem swojego gwintu dużo czytałem o zawieszeniach gwintowanych i również o nim słyszałem.Napewno słyszałeś opinie o firmie TA-Technix więc cenowo i jakościowo można je do siebie porównać
Tu możesz poczytać więcej o tym zawieszeniu
http://www.zastec.pl/raceland.html
-

Pascal - Members
Ok dzieki za odpowiedz... Wlasnie obawialem sie ze to jest cos w stylu "krzak" i nie pojezdzi wcale... Ale jesli jest porownywalne z TA to chyba az takiej tragedii nie ma... tylko ciekawe jak auto sie na nim zachowuje.. czy jest twardy jak beton czy jak...
OBADAJ MOJEGO CZARNUCHA : moj-golf/moj-czarnuch-t14951-60.html
-

Laska_VSV - Czytacz
Laska_VSV napisał(a):tylko ciekawe jak auto sie na nim zachowuje.. czy jest twardy jak beton czy jak...
Ja mam Ta-Technix i jest zadowolony.Jak to powiedział mój kolega "nie jest jak drewniane koła u wozu"
także skoro porównują go z Ta-Technixem to myślę że bedziesz zadowolony.Ja nie narzekam 
-

Pascal - Members
Raceland ogólnie ma wśród moich znajomych gorszą opinię niż Cupline czy TA Technix.
Jednak na upartego można powiedzieć, że to jest wszystko to samo. Czy Raceland czy Cupline czy TA Technix na jedno wyjdzie
Osobiście miałem TA a teraz mam FK na aucie i jest dla mnie dużo bardziej komfortowe. Lepiej wybiera dziury i się mniej ugina.
Jak co mam nowe FK na handel
Jednak na upartego można powiedzieć, że to jest wszystko to samo. Czy Raceland czy Cupline czy TA Technix na jedno wyjdzie
Osobiście miałem TA a teraz mam FK na aucie i jest dla mnie dużo bardziej komfortowe. Lepiej wybiera dziury i się mniej ugina.
Jak co mam nowe FK na handel

-

Rafit - Badacz tematu
• Strona 1 z 1