Witam! Mam pytanie po wymianie amorków z tyłu i poduszek autko stoi mi dość wysoko za wysoko i szczerze powiedziawszy trochę śmiesznie wygląda z przodu jest ok a tył śmiech na sali co to może być Panowie dlaczego tak się stało? Dodam, że kupiłem amorki przód i tył kamoka i z przodu jest ok. Myślałem, że jak pojeżdże trochę to siądzie ale niestety 3-mce i nic. Proszę o pomoc i propozycję co z tym zrobić
Co z tym zrobić to nie wiem. U mnie tak było przed wymianą z tyłu amorków. Stał strasznie wysoko . Poduszki wymieniałem wszystkie.
Po wymianie amorków tył siadł. Czyli odwrotna sytuacja do kolegi art1809, .
Z przodu amorków nie ruszałem gdyż mają jeszcze po 76% oba .
Na tył kupiłem amorki MONROE. Wiem, że nie był to dobry wybór . Trafiłem na promocję i takie wziąłem.
zastanawiałem się nad przycięciem sprężyn ale to raczej nie będzie dobre rozwiązanie co myślicie panowie? za długie amortyzatory? hmm jak sprawdzałem to były takie same jak stare...
Mają pasować. Skoro na seryjne amory można w miare beż szkody dla nich ładować springi -40 to dlaczego miałyby nie pasować springi od GT? Przecież one są niższe od seryjnych tylko o 20 mm. Moim zdaniem będzie Tu chodzi tylko o zakres pracy amortyzatora. -60 to już przypał bo seryjny amortyzator pracuje w minimalnym zakresie i szybko go zajedziesz. - 40 jeszcze ujdzie, o -20 Jak w GT nie ma sie co martwić.