W przyszłym miesiącu mam zamiar kupić komplet amorków przód+tył i zastanawiam się nad dwoma firmami :TA Technix i JOM . Jak na razie jestem bardziej za pierwszą firmą bo ma trochę dobrych ocen na różnych forach a ten JOM to jak na razie zagadka .
Od razu zaznaczę że nie dołożę do gwintu bo mnie na to nie stać.
ps. ma to być zestaw -60/-40
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Ogolnie bardziej polecam poczekac dolozyc i kupic gwinta, nie duzo drozszy a na zime mozna sobie podniesc!! bo 60/40 ciezko sie jezdzi gdy duzo sniegu spadnie!!! Polecam firme Ta-technix,ja mialem kit 60/40 MTS-a i bylem zadowolony
-

Goral1985 - Badacz tematu
Półtora miesiąca temu kupiłem TA 60/40. Nie jest źle, chciałem najpierw troszkę go obniżyć, zobaczyć jak się jeździ i na prawdę nie ma tragedii. Na zimę zobaczę, albo wrzucę serie, albo będę tak odśnieżał.
Lecz na sam początek na prawdę nie żałuje i polecam, nie ma tragedii i wielkiej taczki.
Pozdrawiam
Lecz na sam początek na prawdę nie żałuje i polecam, nie ma tragedii i wielkiej taczki.
Pozdrawiam
-

Maciuś - Badacz tematu
golek napisał(a):Wiem że gwint jest najlepszy
ja tam bym się kłócił
gwint ma tylko jedną zaletę... można na nim obniżyć auto niżej nisz na kicie... Ale co to za frajda kiedy przychodzi zima, a Ty gwint do góry?? Bez sensu
dobry kit 80/60 i zima nam nie straszna 
Wąsko i wysoko... Na przekór stereotypom 

-

RAQnio_V - Badacz tematu
RAQnio_V napisał(a):golek napisał(a):Wiem że gwint jest najlepszy
ja tam bym się kłóciłgwint ma tylko jedną zaletę... można na nim obniżyć auto niżej nisz na kicie... Ale co to za frajda kiedy przychodzi zima, a Ty gwint do góry?? Bez sensu
dobry kit 80/60 i zima nam nie straszna
może taka frajda że nie spóźniasz się do pracy albo wgl do niej dojeżdzasz? może ktoś mieszka na takim wygwizdówku że odśnieżanie zaczyna się od stycznia? jak np u mnie? radzę pomyśleć 2x zanim się głupotę napisze. Nie każdy ma auto na zloty i trzyma je pod folią
- killah
• Strona 1 z 1