Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
fajna sprawa dla bajeru, ale:
1. Prawie nie da się na tym jeździć
2. Jednak suma w wielkości około 5 tyś zł troszkę odstrasza gdy samo auto jest niewiele więcej warte
kiedyś widziałem na allegro taki zestaw uzywany do MK3 za 4 500 zł
1. Prawie nie da się na tym jeździć
2. Jednak suma w wielkości około 5 tyś zł troszkę odstrasza gdy samo auto jest niewiele więcej warte
kiedyś widziałem na allegro taki zestaw uzywany do MK3 za 4 500 zł
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
z całyym szacunkiem - ale po ch....steczke ci to?? i ciekawe kto ci to założy.w polsce jest juz mało kumatych mechaników którzy zrobia ci to porządnie i za małą kasę...
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
jeśli chodzi o mechanikę to myślę że podołam bo u siebie już prawie wszystko rozłożyłem i składałem do kupy
co do ceny też już nie jest taka tragiczna widziałem zestaw za 3000zł z osobną regulacją każdego koła poza tym we Wrocławiu jest firma zajmująca się takimi przeróbkami i cena też wynosi 3000 a z montażem 4000 no i oczywiście jest jeszcze gwarancja
najbardziej martwi mnie jak się taki zestaw sprawuje na co dzień żywotność i właściwości jezdne ma ktoś może jakieś doświadczenie w tym temacie?
co do ceny też już nie jest taka tragiczna widziałem zestaw za 3000zł z osobną regulacją każdego koła poza tym we Wrocławiu jest firma zajmująca się takimi przeróbkami i cena też wynosi 3000 a z montażem 4000 no i oczywiście jest jeszcze gwarancja
najbardziej martwi mnie jak się taki zestaw sprawuje na co dzień żywotność i właściwości jezdne ma ktoś może jakieś doświadczenie w tym temacie?-

puczek - Czytacz
• Strona 1 z 1