Hellou.
W końcu nadszedł czas że przydało by sie kupić golfa bo hajs sie zgadza ;d ale mam dylemat ;d czy 1Z czy AFN mam budżet niby 5k no ale chce coś za 4k kupić bo pewno nie znajdę ideału co nie będzie trzeba przy nim dziubac i pytanie co mniej awaryjne i czy 1Z jest podatny na zmiane mapy silnika bla bla (zwiększenie mocy) bo kusi mnie AFN ale dorwać coś zadbanego w mojej okolicy to serio cud.. Mocy mi brakuje bo mój 70 konny ford w dieslu już nie jest taki jak w młodości i czasem kapke siara jak mnie fiat sc na 2 pasie bierze ;c
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Zozol:), Ja osobiscie polecam 90km TDI z długą skrzynią , silnik bardzo żwawy przy czym całkiem ekonomiczny, za 4k idzie kupić coś dobrego z mfa , półkubełkami , pakietami GTD , i oczywiscie zadbanym silnikiem , a te tysiak mozesz sobie do razu na wymiane wszystkich rzeczy w silniku zainwestować po kupnie , takie moje zdanie
-

GolfiarzJR - Administrator
- Rocznik: 1984
- Silnik: 2.5
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Jeden i drugi silnik diesla vw jest dobry i raczej mało awaryjny
Ps moim zdaniem trochę nie do końca właściwy dział
bardziej widział bym to w kategori silniki diesla
Ps moim zdaniem trochę nie do końca właściwy dział
bardziej widział bym to w kategori silniki diesla- Golf Maniak
- Members
- Rocznik: 1997
- Silnik: 1595 AFT
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Właśnie co do wyposażenia to GTD nie upolujesz ;c fakt z pół kubełkami są ale tak jak mówie takie GT/GTD nie widze ;cc jak zły dział to przepraszam troche sie zapuściłem z forum
a dodam że szukam czegoś do 50km ode mnie maks bo dalej mi szkoda sie zapuszczać już sie przejechałem na 1 aucie znaczy jak szukałem pojechałem dość spory kawałek po niego na foto mmmm super w rl ruina ...
a dodam że szukam czegoś do 50km ode mnie maks bo dalej mi szkoda sie zapuszczać już sie przejechałem na 1 aucie znaczy jak szukałem pojechałem dość spory kawałek po niego na foto mmmm super w rl ruina ...
-

Zozol:) - Czytacz
- Rocznik: 1995
- Silnik: 1.9 TD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Ja takze polecam AAZ -silnik prosty wytrzymaly . z boost pinem mam jakies 94 KM, duzo osób sie dziwi ze golfik tak lata
ja jak bym kupowował to celował na 110 KM ale jak mówisz ciezko cos naprawde porządnego znaleźć.
ja jak bym kupowował to celował na 110 KM ale jak mówisz ciezko cos naprawde porządnego znaleźć.
,,Teraz golfem trójką śmigam niezawodna fura jest....''
mój golfik-
moj-golf/mk3-klekot-family-by-premier-t60735.html
mój golfik-
moj-golf/mk3-klekot-family-by-premier-t60735.html
-

PREMIER - Badacz tematu
Re: Tedeik
taaa i aaz w bucie pali około 9l do tego przy modach . 1z po modach przy 140/h pali 6.5l ,chyba ze na krótkie odcinki i jazdy w koło komina to aaz może być ,wg mnie to już za stary motor i cięzko kupic dobry silnik . z tdi łatwiej jest tego masa za grosze
części go golf II golf III Vento ,passat b3 ,jak coś to pw 

-

VW_parts - Czytacz
- Rocznik: 1
- Silnik: TDI
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
• Strona 1 z 1
Powrót do Zakup kontrolowany - Kupujemy Golfa