Witam wszystkich, zastanawiam się nad tym modelem Golfa... http://tablica.pl/oferta/vw-golf-iii-td ... 09611d8596
Warto ? Z tego co wiem to przebieg 240 tys km. Nic nie trzeba robić. Proszę o porady
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
powiem ci tak , widziałem go chyba na forum forum.vwgolf.pl , pojedź jak masz możliwość postprawdzaj stan blacharki bo w mk3 to wiesz jak bywa jeden zdrowy a drugi ma takie dziury ze głowa mała
posprawdzaj silnik , czy sa jakieś wycieki i zdecydujesz 
posprawdzaj silnik , czy sa jakieś wycieki i zdecydujesz 
-

Gesiu_15 - Moderator Globalny
- Rocznik: 1994
- Silnik: 2.0 2E GTI
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
cos mala cena jak na takiego golfa, blacharka moze byc faktycznie w zlym stanie jak nie ma o tym mowy w ogloszeniu
To nie tylko samochód lecz kawałek życia..
moj-golf/golf-iii-1-8-adz-t51854.html
moj-golf/golf-iii-1-8-adz-t51854.html
- suchyvw
- Badacz tematu
-

No i byłem... powiem tak: pierwsze wrażenie super, ładnie się prezentował, z wyglądu na pierwszy rzut oka zdrowy, obejrzałem go dookoła, zajrzałem pod dywaniki, wszystko okej. Właściciel około 20 lat, powiedział, że robił progi. Moja dziewczyna zauważyła, że ma różne numery szyb oraz, że zderzak jest pęknięty w dolnym mocowaniu. Wsiadłem za kółko, ostrożnie wyjeżdżając z posesji żeby niczego nie uszkodzić, bo leżał baaardzo nisko. Rozpędziłem się do około 70km/h. Trwało to mozolnie... wgl nie było czuć tych 90 koni. Puściłem kierownice. Zaczęło mnie masaaakrycznie ściągać do lewej strony, pojechałem jeszcze kawałek. Powtórzyłem ten manewr 3-4 razy, za każdym razem to samo. Jeszcze 2 razy przytarłem nakładką zderzaka i nadkolem.... przyjechałem i podziękowałem. Jakoś ta przygoda póki co zraziła mnie do goFer'ów. 
- Turina
- Berbeć
Turina napisał(a):No i byłem... powiem tak: pierwsze wrażenie super, ładnie się prezentował, z wyglądu na pierwszy rzut oka zdrowy, obejrzałem go dookoła, zajrzałem pod dywaniki, wszystko okej. Właściciel około 20 lat, powiedział, że robił progi. Moja dziewczyna zauważyła, że ma różne numery szyb oraz, że zderzak jest pęknięty w dolnym mocowaniu. Wsiadłem za kółko, ostrożnie wyjeżdżając z posesji żeby niczego nie uszkodzić, bo leżał baaardzo nisko. Rozpędziłem się do około 70km/h. Trwało to mozolnie... wgl nie było czuć tych 90 koni. Puściłem kierownice. Zaczęło mnie masaaakrycznie ściągać do lewej strony, pojechałem jeszcze kawałek. Powtórzyłem ten manewr 3-4 razy, za każdym razem to samo. Jeszcze 2 razy przytarłem nakładką zderzaka i nadkolem.... przyjechałem i podziękowałem. Jakoś ta przygoda póki co zraziła mnie do goFer'ów.
Dobrze że go oblukałeś go dobrze , cena niska i było podejrzane że coś jest nie tak
Szukaj jakiegoś innego najlepiej od fanatyka mk3 bo ludzie dbają o samochody i wszystko wymieniają na czas

-

Paweu_mk3 napisał(a):No za taką cenę nie ma co się spodziewać jakiś noworocznych fajerwerków.
Zgadzam sie z Toba w 100 procentach
Kolega myslal ze za ta kwote kupi cukierka
To ze auto sciagalo moglo byc cos zawieszeniem lub zbieznosc to ze auto nie chcialo jechac moze turbina moze ktorys czujnik itp to jeszcze jest nic zlego moim zdaniem bo cena nie jest zbyt wysoka Naprawde idealny golf 3 kosztuje o wiele wiecej 
Ostatnio edytowano 4 sty 2014, o 09:53 przez marcino1, łącznie edytowano 1 raz
Moj TDi http://www.golf3.pl/topics2/mk3-czarny- ... t48647.htm
JEDNO SERCE JEDNO BICIE JAZDA GOLFEM TO JEST ŻYCIE
AUTO-COMPLEX
-mechanika
-blacharstwo
-konserwacja
-czesci oleje filtry
e-mail:auto.complexx@interia.eu
Tel 723317489
KOLUSZKI ul NATOLIŃSKA 18
JEDNO SERCE JEDNO BICIE JAZDA GOLFEM TO JEST ŻYCIE