Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Poszukiwanie golfa3
Witam, odebrałem ostatnio prawko i rozglądam się za jakimś 1 autem, wpadłem na pomysł że może golf3? co powiecie, na co zwrócić uwage przy zakupie, może polecicie jakieś ogłoszenia z olxa itp w okolicach Oświęcimia,Bielska,Katowic? budżet niestety mizerny bo max 3500zł. Licze na was i z góry dzięki. Chciałbym dodać że jestem niestety zielony w sprawach aut.
- wrzosu
- Berbeć
Odnośnie pytania na co zwrócić uwagę przy kupnie golfa polecam temat Opika podwieszony w tym dziale
dowiesz się w nim więcej niż w tym temacie ze 100 postów 
dowiesz się w nim więcej niż w tym temacie ze 100 postów 
- Golf Maniak
- Members
- Rocznik: 1997
- Silnik: 1595 AFT
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
-

Dulin45 - Czytacz
- Rocznik: 1994
- Silnik: 1.6 ABU
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Golf Maniak napisał(a):Odnośnie pytania na co zwrócić uwagę przy kupnie golfa polecam temat Opika podwieszony w tym dzialedowiesz się w nim więcej niż w tym temacie ze 100 postów
Dokładnie to chciałem napisać
Ale dodam też coś od siebie. Jak nie znasz się na samochodach to po pierwsze weź z sobą mechanika/lakiernika. Niech chociaż troszkę Ci go sprawdzi ktoś. Druga sprawa, budżet 3500 na sam samochód, czy na opłaty, podatki, wymianę filtrów i oleju a często też, jeżeli nikt nam nie udowodni, że był wymieniany, rozrząd? Bo tutaj zapewne dojdzie Ci ok. 800 nawet do 1000zł kosztów od razu po zakupie.
-

Mopek - Badacz tematu
• Strona 1 z 1
Powrót do Zakup kontrolowany - Kupujemy Golfa