Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Kupno GTI Mk3
Siemka, proszę was o rade. Oglądałem wczoraj Golfa MKIII GTI 2.0 8V. progi na 90% do wymiany, błotnik zgnity w miejscu w którym jestem zdziwiony, dziurka w kielichu na 2 palce po czyszczeniu na 4cm pewnie będzie. gaz na blosie 1 gen (syf) silnik do umycia wstawiana łata w podłodze. Wyposażenie grzane czerwone recaro, climatronic el. szyb i lusterka. podłuznice przy aku wygladał na bezwypadkowe sugerowałem sie otworami które były idealnie okrągłe. Butla jeszcze ma 3 lata
Gaz mam w podłodze, nie w bagażniku
- VolDan
- Moderator Globalny
- Rocznik: 92
- Silnik: ABD POWER
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Re: Kupno GTI Mk3
VolDan napisał(a):Siemka, proszę was o rade. Oglądałem wczoraj Golfa MKIII GTI 2.0 8V. progi na 90% do wymiany, błotnik zgnity w miejscu w którym jestem zdziwiony, dziurka w kielichu na 2 palce po czyszczeniu na 4cm pewnie będzie. gaz na blosie 1 gen (syf) silnik do umycia wstawiana łata w podłodze. Wyposażenie grzane czerwone recaro, climatronic el. szyb i lusterka. podłuznice przy aku wygladał na bezwypadkowe sugerowałem sie otworami które były idealnie okrągłe. Butla jeszcze ma 3 lata
Cóz to już sam musisz sobie odpowiedziec na to pytanie czy masz zamiar kupić tego Gti-ka i włożyć w niego kase i użytkować czy nie?Ja osobiście bym sobie darował jeśli nie masz jakiś dodatkowych funduszy na nie przewidziane wydatki zaraz po kupnie (a wnioskując po opisie zapewne takowe będą).Jeśli juz zdecydowałbyś sie na zakup tego egzemplarza targuj ile max da sie cene
(zawsze możesz sobie go kupić jako dawcę części).- Golf Maniak
- Members
- Rocznik: 1997
- Silnik: 1595 AFT
no i ?
Masz miejsce, cierpliwość, umiejętności, hajs i drugie auto by nie przemieszczać się po niezbędne części do auta z przysłowiowego buta? Jeśli tak to bierz.
Chyba że buda w dużo gorszym stanie niż to wygląda na pierwszy rzut oka. Sprawdziłeś tylne błotniki od wewnątrz obok lamp? Jeśli i tam nie ma większych niespodzianek to może warto sie nad nim zastanowić.
Masz miejsce, cierpliwość, umiejętności, hajs i drugie auto by nie przemieszczać się po niezbędne części do auta z przysłowiowego buta? Jeśli tak to bierz.
Chyba że buda w dużo gorszym stanie niż to wygląda na pierwszy rzut oka. Sprawdziłeś tylne błotniki od wewnątrz obok lamp? Jeśli i tam nie ma większych niespodzianek to może warto sie nad nim zastanowić.
-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
oglądałem go w nocy przy świetle latarki z komórki i sam stan kielicha i syfu jakiego panował pod maska mnie przeraził. jak by zszedł do 3k to bym się zastanawiał (rok 94)
- VolDan
- Moderator Globalny
VolDan, dużo roboty z nim będzie ale wkoncu to GTI zawsze jest warto ratować , bedziesz miał project na długie lata jesli masz cierpliwośc , ja bym brał jak wnętrze jest w dobrym stanie
reszte idzie ogarnąc

reszte idzie ogarnąc

-

GolfiarzJR - Administrator
- Rocznik: 1984
- Silnik: 2.5
wszystko fajnie ale ja potrzebuje auto na co dzień
ja wiem że to GTI ja choruje na to odkąd kupiłem swoje mk czy. chyba odpuszczę i poszukam czegoś mniej zjedzonego 
ja wiem że to GTI ja choruje na to odkąd kupiłem swoje mk czy. chyba odpuszczę i poszukam czegoś mniej zjedzonego 
- VolDan
- Moderator Globalny
VolDan napisał(a):wszystko fajnie ale ja potrzebuje auto na co dzieńja wiem że to GTI ja choruje na to odkąd kupiłem swoje mk czy. chyba odpuszczę i poszukam czegoś mniej zjedzonego
Dobra decyzja
Nie ma się co napalać na zakup tylko podjeść do zakupu na chłodno.- Golf Maniak
- Members
- Rocznik: 1997
- Silnik: 1595 AFT
Dokładnie, daruj sobie. 3 tysie za taki stan to zdecydowanie za wysoka cena, myślę że po widnemu było by jeszcze gorzej 

-

klaudek669 - Badacz tematu
• Strona 1 z 1
Powrót do Zakup kontrolowany - Kupujemy Golfa