http://allegro.pl/vw-golf-3-1-8-gt-spec ... 83500.html
Co o tym myślicie ? juz oglądałem co prawda wieczorem i jeździłem , całkiem fajnie nic nie stuka nie puka tylko boje sie o blacharke.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
jezeli byles i jezdziles i nie mozesz podjac decyzji to my za Ciebie tez nie mozemy. ze zdjec ladny golf. boisz sie o blacharke tzn co ? ze ukryty zgnity czy ze bedzie gnil ?
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
ProKoper napisał(a):tylko boje sie o blacharke.
Ocknij się... To Golf.
Jeśli o to nie zadbasz to prędzej czy później połączy się z naturą. Ale raczej prędzej...
ProKoper napisał(a):Co o tym myślicie ? juz oglądałem co prawda wieczorem i jeździłem , całkiem fajnie nic nie stuka nie puka
Radziłbym obejrzeć go za dnia. Co do całokształtu.. Jeśli kielichy nie zaczęły oddzielać się jeszcze od budy za sprawą sztywnego zawiasu to bierz

-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
weź lewarek i spróbuj przód podnieść to najlepiej sprawdzisz co z blacharką
z tyłu raczej progi nie gniją wiec jak jest od tyłu próg zgnity to już jest bardzo źle i lepiej unikać 
z tyłu raczej progi nie gniją wiec jak jest od tyłu próg zgnity to już jest bardzo źle i lepiej unikać 
-

deusiwo - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: ADZ
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
• Strona 1 z 1
Powrót do Zakup kontrolowany - Kupujemy Golfa