Ale to nie jestr mój samochód. skórzana tapicerka,podgrzewane fotele, wielofunkcyjny komputer pokladowy, regulacja wysokosci kierownicy,wspomaganie kierownicy,poduszki powietrzne,elektryczny szyberdach, liczniki podswietlane na niebiesko,centralny zamek, automatyczne domykanie szyberdachu przy przekrecaniu kluczyka, hamulce tarczowe z tyłu.
elektryki nie ma, klimy nie ma. O fotki dokładniejsze proś sprzedającego
krzysiek w., wiem że nie twój pisałem do niego Ale bez odzewu.. A nie mógłbyś podjechać i porobić mi fotki? a powiedz mi jak podłoga w nim? Zerkales na nią?
Kolego bez jaj, masz wypisane wszystko wazniejsze w ogloszeniu. To nie krzysiek w. kupuje auto tylko Ty. Zadzwon do sprzedajacego i sie dogadaj. Prosta sprawa.
miras200888, Nie szukaj ,,szmerka'' za te pieniądze. Golf ma kilka wad -ale moim skromnym zdaniem jest wart tych pieniędzy. Niekiedy jedzie się przez pół dnia żeby zobaczyć ,,padline'' - tak zachwalaną przez telefon. Właściciel jest fajnym UGODOWYM młodym kolesiem.
Grzesiek2507, tam sa własnie małe dziurki.. krzysiek w., mam troche do przejechania i niechciałbym sie rozczarowac cena jest niska własnie i w pl nie ma CC w tym kolorze 3 dzwiowego . widziałem 5 dzwiowe ale ja szukam 3 dzwiowego