Witam , jako że pisze tutaj pierwszy raz to chciałbym sie coś dowiedzieć o tych egzemplarzach i czy ktos juz je oglądał. Pozdrawiam
oto one:
http://otomoto.pl/volkswagen-golf-gti-C32013599.html
http://allegro.pl/golf-trojka-1-8-lpg-k ... 03721.html
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
-

deusiwo - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: ADZ
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
A ja bym brał GTI nawet jeśli byłby w gorszym stanie niż ten biały, bo jest dużo lepiej wyposażony i sprzedaje go osoba prywatna a nie handlarz (Co od razu stawia wątpliwość czy faktycznie może być w lepszym stanie - a na pewno nie w takim jak go opisują)
Fakt faktem, że ten czerwony na pewno był bity z przodu bo nie ma czerwonego paska, i lampy H4, pytanie czy to od razu musi go dyskwalifikować? moim zdaniem nie
Fakt faktem, że ten czerwony na pewno był bity z przodu bo nie ma czerwonego paska, i lampy H4, pytanie czy to od razu musi go dyskwalifikować? moim zdaniem nie
-

deusiwo - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: ADZ
- Paliwo: PB
biały wypicowany , ale jak planujesz troszkę po modzić to wybrał bym czerwonego , pozdrawiam 

Mój GOLF moj-golf/joker-1-9-tdi-t61143.html
-

hanawald - Members
- Rocznik: 97
- Silnik: 1.9 tdi
- Paliwo: ON
biały konkretnie picowany same sierpy już budzą wątpliwości, Pewnie ruda już go tam bierze w dodatku uboga CL co już daje słaby start a w tej gti no powypadkowy ale nadrabia wyposażeniem można się dokładnie przyjżeć co w trawie piszczy 

-

Pozor - Members
stawiał bym na czerwonego lepiej wyposażony itp mozna z nim fajnie pomodzic . jakos biały kolor mi nie podchodzi nie wiem czemuu.. pzdr 

,,Teraz golfem trójką śmigam niezawodna fura jest....''
mój golfik-
moj-golf/mk3-klekot-family-by-premier-t60735.html
mój golfik-
moj-golf/mk3-klekot-family-by-premier-t60735.html
-

PREMIER - Badacz tematu
• Strona 1 z 1
Powrót do Zakup kontrolowany - Kupujemy Golfa