Witam, ostatnio otrzymałem list z wycena szkody od PZU na kwotę 2650zł. Mam do was pytanie odwoływać się czy nie?
Samochód to Golf 3 20 Jahre
Zderzak do malowania, lampa do wymiany oryginał hella, błotnik wymiana+malowanie, maska wymiana+malowanie,grill do wymiany urwane zaczepy, halogen do wymiany + blendy
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Re: Wycena po kolizji
ciekawe ile wycenili lampę? maskę kupisz w kolor za 100, błotnik to samo, myślę że reszta 300-400zł także na gotowca koło tysiaka i na wakacje już masz 

- jaroszy
- Members
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1.8i aam
- Paliwo: PB
- Nadwozie: cabrio
Dużo zależy od kosztorysu - co opisał rzeczoznawca, w jakim stanie były uszkodzone elementy itd... Zapraszam na pw po więcej konkretów 

- vinyl
- Berbeć
- Rocznik: 2005
- Silnik: 2.0
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Lampę wycenili na 500zl no ciężko będzie pod kolor, moonlight blue ciężko znaleźć, piszę odwołanie muszą dać więcej
XX JAHRE : )
- eet_fukk
- Berbeć
Wyślij mi ten kosztorys jak możesz na pw
Zobaczymy co da się w tym temacie zdziałać. Jeśli auto ma uszkodzoną lampę to na pewno będę mógł Ci podstawić auto zastępcze - które Ci się należy z oc sprawcy. Ubezpieczalnie zaniżają jak mogę każde wypłaty. Skontaktuj się to porozmawiamy 
Zobaczymy co da się w tym temacie zdziałać. Jeśli auto ma uszkodzoną lampę to na pewno będę mógł Ci podstawić auto zastępcze - które Ci się należy z oc sprawcy. Ubezpieczalnie zaniżają jak mogę każde wypłaty. Skontaktuj się to porozmawiamy 
- vinyl
- Berbeć
- Rocznik: 2005
- Silnik: 2.0
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1
Powrót do Wypadki / Odszkodowania / Ubezpieczenia