mam golfa 3 dugi rok 1997r 1.8 benzyna prawo jazdy mam od 2009r od poczatku golf byl ubezpieczony na mnie mam 25 lat płace za niego na rok prawie 2 TYS ZŁ W PZU kto mi poradzi gdzie zaplace jak najmniej licze na połowe tej kwoty lub mniej bardzo prosze o pomoc nie stac mnie juz na placenie tyle za ubezpieczenie auta....nie wiem ile moge miec znizek przez te 2 lata....Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
ubezpieczenie vw golfa 3 najtańsze gdzie szukać??
witam
mam golfa 3 dugi rok 1997r 1.8 benzyna prawo jazdy mam od 2009r od poczatku golf byl ubezpieczony na mnie mam 25 lat płace za niego na rok prawie 2 TYS ZŁ W PZU kto mi poradzi gdzie zaplace jak najmniej licze na połowe tej kwoty lub mniej bardzo prosze o pomoc nie stac mnie juz na placenie tyle za ubezpieczenie auta....nie wiem ile moge miec znizek przez te 2 lata....
mam golfa 3 dugi rok 1997r 1.8 benzyna prawo jazdy mam od 2009r od poczatku golf byl ubezpieczony na mnie mam 25 lat płace za niego na rok prawie 2 TYS ZŁ W PZU kto mi poradzi gdzie zaplace jak najmniej licze na połowe tej kwoty lub mniej bardzo prosze o pomoc nie stac mnie juz na placenie tyle za ubezpieczenie auta....nie wiem ile moge miec znizek przez te 2 lata....Krzysiek
-

szakal01 - Czytacz
tylko nie PZU , podjedz do biura ubezpieczeń i oni mają kilka firm ubezpieczeniowych i na pewno wybiorą tobie najtaniej np hdi lub samo pomoc chłopska pozdrawiam i daj znać jak zakończyła sie twoja sprawa z ubezpieczeniem http://www.zumi.pl/biuro+ubezpieczeniow ... mapie.html
Mój GOLF moj-golf/joker-1-9-tdi-t61143.html
-

hanawald - Members
- Rocznik: 97
- Silnik: 1.9 tdi
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Re: ubezpieczenie vw golfa 3 najtańsze gdzie szukać??
szakal01 napisał(a):witammam golfa 3 dugi rok 1997r 1.8 benzyna prawo jazdy mam od 2009r od poczatku golf byl ubezpieczony na mnie mam 25 lat płace za niego na rok prawie 2 TYS ZŁ W PZU kto mi poradzi gdzie zaplace jak najmniej licze na połowe tej kwoty lub mniej bardzo prosze o pomoc nie stac mnie juz na placenie tyle za ubezpieczenie auta....nie wiem ile moge miec znizek przez te 2 lata....
2 lata płaciłeś prawie 2 Tyś za ubezpieczenie
przecież to połowa wartości samochodu .... jak ktoś pisał sprawdż hdi jedno z najtańszych firm ubezpieczeniowych na rynku (na początku posiadania samochodu ubezpieczałem u nich i było najtaniej choć to było 4-5 lat temu ale myślę że od tego czasu dużo się nie zmieniło).Uciekaj jak najprędzej z PZU 
- Golf Maniak
- Members
- Rocznik: 1997
- Silnik: 1595 AFT
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
sprawdz jeszcze firme Generali tez maja tanio

Moj TDi http://www.golf3.pl/topics2/mk3-czarny- ... t48647.htm
JEDNO SERCE JEDNO BICIE JAZDA GOLFEM TO JEST ŻYCIE
AUTO-COMPLEX
-mechanika
-blacharstwo
-konserwacja
-czesci oleje filtry
e-mail:auto.complexx@interia.eu
Tel 723317489
KOLUSZKI ul NATOLIŃSKA 18
JEDNO SERCE JEDNO BICIE JAZDA GOLFEM TO JEST ŻYCIE
AUTO-COMPLEX
-mechanika
-blacharstwo
-konserwacja
-czesci oleje filtry
e-mail:auto.complexx@interia.eu
Tel 723317489
KOLUSZKI ul NATOLIŃSKA 18
-

marcino1 - Badacz tematu
Max 500zł za 1.9 TDI 1Z. PZU nie wychodzi tak drogo. Zależy na kogo trafisz pod wzgledem zniżek.
Pozdrawiam
-

arthorius - Badacz tematu
Warto zawsze kupować, to co najtańsze.
-

marko9 - Berbeć
- Rocznik: 2012
- Silnik: 1.9
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
• Strona 1 z 1
Powrót do Wypadki / Odszkodowania / Ubezpieczenia