Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
problem z OC co zrobic?
Witam zakupilem golfa 3 od kolegi, ktory mial ubezpiecznie rozlozone na 2 raty, druga rata jest platna 7 czerwca dopiero i dowiedzialem sie od innych ze moge jezdzic na tym ubezpieczeniu do dnia kiedy bedzie trzeba zaplacic druga rate wtedy trzeba bedzie przepisac OC na siebie juz i zaplacic z doliczeniem gdyz wlasciciel mial znizki 60% ja natomiast nie. dzisiaj otrzymalem pismo z MTU ze przepisali mi OC na moje nazwisko i druga rata na mnie wynosi 1348zl platna do 6 czerwca. Czy jest mozliwosc zrezygnowac z tego OC i kupic nowe gdzie indziej bo znalalzem bardzo atrakcyjna oferte tylko nie wiem czy juz nie jest za pozno? Mial moze ktos juz podobna sytuacje?
- noren13
- Czytacz
jeśli masz płatność drugiej raty do czerwca to moim zdaniem w trąbkę mogą Cie cmoknąć. Rejestrując swoje auto, pisałem rezygnacje z ubezpieczenia poprzedniego właściciela i tyle, zrób to jak najszybciej bo jaja będziesz mieć potem.
R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
masz 30 dni na zrezygnowanie z innej umowy
kupiłes aut to wysyłasz pisamo że rezygnujesz< czasem jak ktos prowadzi wiele ubezpieczeń sam wyśle za Ciebie tylko podpisac musisz >
wypowiadasz umowe wysyłasz poleconym bo masz potwierdzenie nadania
od wysłania mogą Cie ...
ja zwsze ssyłałem wypowiedzenie i nie ma problemu
piszesz kto i z czego rezygnuje z dniem ...
data miejscowosc na kartce i w koperte
kupiłes aut to wysyłasz pisamo że rezygnujesz< czasem jak ktos prowadzi wiele ubezpieczeń sam wyśle za Ciebie tylko podpisac musisz >
wypowiadasz umowe wysyłasz poleconym bo masz potwierdzenie nadania
od wysłania mogą Cie ...
ja zwsze ssyłałem wypowiedzenie i nie ma problemu
piszesz kto i z czego rezygnuje z dniem ...
data miejscowosc na kartce i w koperte
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
• Strona 1 z 1
Powrót do Wypadki / Odszkodowania / Ubezpieczenia