Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Kupno Auta
Witam mam pytanko Jest taka możliwość żeby kupić auto na siebie a ubezpieczenie żeby było np na tate ( chodzi mi o zniżki) trzeba go wpisać jako współwłaściciela czy nie jest to konieczne
No Rules No Limits
- balsi
- Czytacz
Wszystko zależy kto będzie wpisany na umowie jeśli tylko ty to nie ma takiej możliwości, jeśli ojciec to zniżki nie będą tobie lecieć. Możesz być współwłaścicielem i zniżki będą lecieć tylko że wyjdzie trochę drożej. Ogólnie do 25 roku i osoby które posiadają prawo jazdy krócej niż trzy lata mają zwyżki.
- dodge
- Czytacz
Ja mam na szwagra, za 1.4 płace +- 800 na jedną rate
warto wziąść na kogoś ale przy rejestracji wpisz się jako współwłaściciel pojazdu bo wtedy lecą Ci zniżki
do 29 roku życia mamy przechlapane... 
warto wziąść na kogoś ale przy rejestracji wpisz się jako współwłaściciel pojazdu bo wtedy lecą Ci zniżki
do 29 roku życia mamy przechlapane... 
Gaz mam w podłodze, nie w bagażniku
- VolDan
- Moderator Globalny
- Rocznik: 92
- Silnik: ABD POWER
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
hihi ja mam 300 + 50 nw
1.4 na siebie + pjciec ale od kilkunastu lat ja jestem wpisany bo i tak jeden ciort wyjdzie
na początku prze pierwsze 2 lata wpisany był tata
dopisz kogoś ze zniżkami do umowy lub zrób darowiznę tak jak ja
pieczatka w skarbowym i gotowe + notatka w dowodzie z 3 godziny latania do okienek
1.4 na siebie + pjciec ale od kilkunastu lat ja jestem wpisany bo i tak jeden ciort wyjdzie
na początku prze pierwsze 2 lata wpisany był tata
dopisz kogoś ze zniżkami do umowy lub zrób darowiznę tak jak ja
pieczatka w skarbowym i gotowe + notatka w dowodzie z 3 godziny latania do okienek
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
• Strona 1 z 1
Powrót do Wypadki / Odszkodowania / Ubezpieczenia