Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
insignia vs golf 3
witam panowie wczoraj miałem kolizje na lusterka sprawa w sadzie będzie prawdopodobnie pani nie chce sie przyznać choć wina jest jej. Jeśli sąd orzeknie współwinę jak wyglądają koszta sadowe oraz naprawa pojazdów czy każdy na własną rękę czy z oc.
Vag diagnostyka,czyszczenie nastawników, uszczelnianie pomp wtryskowych Vp37, naprawa skrzyń biegów. Wszelkie info PW..
-

krzyś - Members
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1.9 TDI 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
-

chomik - Fanatyk
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
na pewno tej pani nie odpuszczę bo kłamie jak opętana. co mnie czeka po takim wyroku?
Vag diagnostyka,czyszczenie nastawników, uszczelnianie pomp wtryskowych Vp37, naprawa skrzyń biegów. Wszelkie info PW..
-

krzyś - Members
a jak udowodnisz , że jechała 5cm bliżej ciebie
itd
hhyhy .. jak nie masz świadków ze zdarzenia to pozamiatane .
itd
hhyhy .. jak nie masz świadków ze zdarzenia to pozamiatane .-

chomik - Fanatyk
swiadek jest tyle że pasażer ale wąska droga i jest możliwość zjazdu z asfaltu tylko z tej strony którą ona jechała. po tym zdarzeniu na pewno zakupie kamerę samochodowa już allegro przeglądam.
-

krzyś - Members
-

chomik - Fanatyk
coś na temat kosztów sądowych wiadomo jak to jest?
-

krzyś - Members
zalerzy jak sie bedzie ciagło może byc 200 zł może byc 700 za proces i weicej ...
ja jest kraweżnik po twojej stronie na drodze to nie masz jak zjechac ...
sprawdz znaki czy ktoś komus nie musiał ustopic
a jak nie ma to dostawic
z odpowiedniej strony
[ Dodano: 2013-06-30, 20:38 ]
najlepsza sytuacja to jakbys sie zatrzymał i ona miała by na 100% wine
ja jest kraweżnik po twojej stronie na drodze to nie masz jak zjechac ...
sprawdz znaki czy ktoś komus nie musiał ustopic
a jak nie ma to dostawic
z odpowiedniej strony [ Dodano: 2013-06-30, 20:38 ]
najlepsza sytuacja to jakbys sie zatrzymał i ona miała by na 100% wine
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
po mojej stronie przy samym asfalcie drzewa i korzenie pas zielni natomiast po jej stronie 1.5m pobocza zrobionego w celu zjazdu bo asfalt wąziutki
-

krzyś - Members
nie wiesz do konca w jakm cemu jest te 1.5 metra pobocza
a nie było zrobionych wymijanek z asfaltu gdzie można sie monąc z osobą czekajaca w zkolu?
ja tam jak jest wąsko to zatrzymuje auto przy krawedzi i niech sie drugi meczy
a jak uszkodzi to będzie jego wina
bo po pierwsze on sie poruszał
po drugie nie zachował bezpiecznej odległosci
po trzecie w razie bliskiego kontatku naraża mnie i auto na szkode i utrate zdrowia
jak znasz zdroge to obczaj czy tam nie ma jakichś znaków które działają na twoją korzYsc niekorzysc
przemyśl o czym warto powiedziec i o czym lepiej nie wspminac kto wolniej jechał kto pierwszy zjechał do krawedzi i zwolnił
bo jak masz korzenie itp to dobrze gdybyś stanoł ...
wiesz to bedzie takie ciaganie sie za jezyk i pewnie oboje dostaniecie po połowie koszt naprawy pujdzie z oc cyba że spiszecie postanowienie insze
a nie było zrobionych wymijanek z asfaltu gdzie można sie monąc z osobą czekajaca w zkolu?
ja tam jak jest wąsko to zatrzymuje auto przy krawedzi i niech sie drugi meczy
a jak uszkodzi to będzie jego wina
bo po pierwsze on sie poruszał
po drugie nie zachował bezpiecznej odległosci
po trzecie w razie bliskiego kontatku naraża mnie i auto na szkode i utrate zdrowia
jak znasz zdroge to obczaj czy tam nie ma jakichś znaków które działają na twoją korzYsc niekorzysc
przemyśl o czym warto powiedziec i o czym lepiej nie wspminac kto wolniej jechał kto pierwszy zjechał do krawedzi i zwolnił
bo jak masz korzenie itp to dobrze gdybyś stanoł ...
wiesz to bedzie takie ciaganie sie za jezyk i pewnie oboje dostaniecie po połowie koszt naprawy pujdzie z oc cyba że spiszecie postanowienie insze
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
z tym znakiem trafileś kilometr dalej stoi jak byk zwężenie jezdni prawostronne po stronie kierującej oplem. poczekamy zobaczymy co z tego wyniknie po wszystkim zdam relacje. pozdrawiam
-

krzyś - Members
krzyś, No i widzisz 

-

k-m-r1 - Weteran
Powrót do Wypadki / Odszkodowania / Ubezpieczenia