Jak masz ori elektryke w aucie to chyba mozesz nie mieć dziur na korbę ale mogę się mylić , a tak po za tym to podmiana siłownika z el na manualny idzie bez problemu , kwestia tylko kabli które tam były będziesz musiał je schować żeby nie przeszkadzały
PS: posiadam 2 siłowniki lewy i prawy tył elektryczne jakbyś chciał kupić to pisz PW
takie o to małe zatyczki ( nie znaczki gt) Mam je u siebie to też robiłem swap na elektryczne i wygląda estetycznie, kolor czarny jak boczki. Ja płaciłem za nie około 20zł bodajrze
MK3 "I'd rather lose by a mile because i built my own car, than win by a inch because someone else built it for me. Your car is your story. Don't let someone else write the book."
A sory, mój błąd. Źle doczytałem, myślałem że chcesz zmienić z manualnych na elektryczne. Co do boczków to albo wytniesz dziury albo poszukasz nowe boczki z dziurami już. Jak dobrze pamiętam te podnośniki raczej pasują.
MK3 "I'd rather lose by a mile because i built my own car, than win by a inch because someone else built it for me. Your car is your story. Don't let someone else write the book."
Tak te mechanizmy co podales są z golf 3 5d manualne , jak masz też 5d to wystarczy boczek sciągnąć , wywalić podnośnik , wsadzić nowy ustawić szybe i wsadzić korbe
Tak, ogólnie przykręcenie i wszelkie punkty mocujące są takie same.