wita:
mam pytanie jeżeli posiadam taki licznik :
http://allegro.pl/licznik-wyswietlacz-v ... 95792.html
czy będzie pasował ten ze srebrnymi tarczami:
http://allegro.pl/licznik-vw-golf-3-sre ... 25999.html
jest to golf 93r 1.6 benzyna
widzę że te dwa liczniki różnią się prędkościomierzem. Mój zaczyna się od 20km/h a ten ze srebrnymi tarczami zaczyna się od 0km/h.
Chcę założyć licznik ze srebrnymi tarczami tylko nie wiem czy bezie wszystko dobrze pokazywało.
Dzięki za pomoc.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
możesz założyć będzie ok bez różnicy czy od 0 czy 20 a na przyszłość poszukaj na forum bo temat był mnóstwo razy 
byle mk3 teraz mk4
-

andrzej4286 - Badacz tematu
najlepiej jak masz od 0 to szukaj od 0 jak od 20 to szukaj od 20 km pozdro
Wódka 25zł; Kieliszki 5zł ;spojrzenie matki gdy wracasz do domu nad ranem--bezcenne
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
-

sitek699 - Members
sitek699 napisał(a):najlepiej jak masz od 0 to szukaj od 0 jak od 20 to szukaj od 20 km pozdro
dokładnie tak. Trzymaj się tylko tej wartości. Reszta jest bez znaczenia

Wąsko i wysoko... Na przekór stereotypom 

-

RAQnio_V - Badacz tematu
Ponawiam temat, ponieważ nie chcę pisać nowego.
Jeżeli na liczniku mam max 200 to licznik z max 220 nie będzie pasował?
sitek699 napisał(a):najlepiej jak masz od 0 to szukaj od 0 jak od 20 to szukaj od 20 km pozdro
Jeżeli na liczniku mam max 200 to licznik z max 220 nie będzie pasował?
-

Sbz - Berbeć
bedzie pasowalo wszystko
moze jakies lekkie przeklamania chociaz nawet Ty tego nie zauwazysz nawet policja
patrz tylko czy zakladasz licznik od benzyniaka czy od diesela
moze jakies lekkie przeklamania chociaz nawet Ty tego nie zauwazysz nawet policja
patrz tylko czy zakladasz licznik od benzyniaka czy od diesela

Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Jedni piszą, że skoro ma się od 20 to kupować od 20, a drudzy, że wszystko pasuje i nie odczuje się tego. I komu wierzyć?
W mieście, przy jednej drodze mam tablicę, która pokazuje prędkość, którą jedzie auto. Zawsze na tablicy mam o 5 więcej niż na liczniku. Może to wina tego, że powinienem mieć prędkościomierz od 0 wzwyż?
W mieście, przy jednej drodze mam tablicę, która pokazuje prędkość, którą jedzie auto. Zawsze na tablicy mam o 5 więcej niż na liczniku. Może to wina tego, że powinienem mieć prędkościomierz od 0 wzwyż?

-

Sbz - Berbeć
no jezeli te 5 km jest takie wazne to szukaj tego dokladnego
ja wiem tyle ze nie ma sensu az tak sie martwic i takie dokladnosci.
ja wiem tyle ze nie ma sensu az tak sie martwic i takie dokladnosci.Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Sbz napisał(a):Jedni piszą, że skoro ma się od 20 to kupować od 20, a drudzy, że wszystko pasuje i nie odczuje się tego. I komu wierzyć?
Musi przekłamywać kolego, tolerancja to bodajże 7 km/h, lepiej dla ciebie, mniej ew. mandatu
Jak chcesz sprawdzić swoją dokładną prędkość to przejedź się z nawigacją, ona nie kłamie. Kolegę złapali Passkiem B6, na liczniku miał 90 a na radarze 83.-

uzbek - Badacz tematu
• Strona 1 z 1