Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Złe spasowanie klapy i woda w samochodzie !
Hej mam kilka pytań dotyczących przeciekania i złego dopasowania klapy bagażnika otóż przy prędkości 80km/h we wnętrzu samochodu słychać świst może ma ktoś jakieś propozycje i drugie pytanie: gdy pada deszcz w bagażniku pod podłoga jest woda nie jakoś dużo ale jest tak samo jest od strony pasażera pod wykładziną PROSZĘ O POMOC BARDZO MI ZALEŻY BO TO WPŁYWA NA KOMFORT JAZDY A OD WODY SZYBY MI PARUJĄ!
-

adziok09 - Badacz tematu
pierwsze: wjedz jak masz mozliwosc na kanał;)
pod podloga sa takie gumowe koreczki, sluzace do wylewania wody z auta:)moze byc, ze masz zamiast nich dziure lub rdza juz wokol nich pozjadala troszke podlogi. co do pasowania klapy, sciagalac plastk poprzeczny na samym tyle, taka biala czy tez jasna listwa u gory, masz dostep do srub sluzacych do regulowania bagaznika. kolejne co, to sprawdz uszczelke bagaznika i uszczelke lamp tylnych, tez tam mozesz miec jakies przecieki, i dlatego masz wode w bagazniku.w razie jakichkolwiek pytan pisz tu.
pod podloga sa takie gumowe koreczki, sluzace do wylewania wody z auta:)moze byc, ze masz zamiast nich dziure lub rdza juz wokol nich pozjadala troszke podlogi. co do pasowania klapy, sciagalac plastk poprzeczny na samym tyle, taka biala czy tez jasna listwa u gory, masz dostep do srub sluzacych do regulowania bagaznika. kolejne co, to sprawdz uszczelke bagaznika i uszczelke lamp tylnych, tez tam mozesz miec jakies przecieki, i dlatego masz wode w bagazniku.w razie jakichkolwiek pytan pisz tu.

-

spike666 - Czytacz
Dołączył bym się do tematu bo mam podobny, a wiec tak leci mi woda w golfiku w jednym miejscu tutaj jak jest dźwigienka do otwierania klapy i z drugiej strony tez w tym miejscu i to tak wygląda ze leci z pod deski rozdzielczej tak myślę z kad to i nie wiem miał może ktoś podobnie??
-

paxstor - Members
• Strona 1 z 1