Witam wszystkich
chciał bym się dowiedzieć jak zdjąć kierownice i wymienić manetki bo kierunki coś nie zawsze chcą mi działać
pozdro
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
potrzebny jest klucz 24 , śrubokręt gwiazdkowy i robisz w/g fotoporady do
"pajączka" chyba , że nie masz poduchy to trochę łatwiej jest oto link
dane-techniczne-i-porady/kostka-stacyjki-wymiana-t40948.html

"pajączka" chyba , że nie masz poduchy to trochę łatwiej jest oto link
dane-techniczne-i-porady/kostka-stacyjki-wymiana-t40948.html

-

pietrasiak2 - Members
to proste.. powiedz tylko czy kierownica z poduszka czy bez?? jesli bez to demontujesz sygnal, odkrecasz ja kluczem nasadowym, najlepiej zeby ci ktos ja przytrzymal i zdejmujesz ja.. rozpinasz kostki z manetek(tylko pamietaj ktore gdzie byly), no i odkrecasz manetli, bodajze na 3 srubach sa na plaski srubokret, zdejmujesz je i ot cala robota
najlepiej zaznacz sobie przed ta robota ustawienie kierownicy zeby potem skrzywiona nie byla.
najlepiej zaznacz sobie przed ta robota ustawienie kierownicy zeby potem skrzywiona nie byla.-

pandamian21 - Badacz tematu
Witam. Ja mam kierownice z poduchą i dodam tylko od siebie, że u mnie oryginalnie jest zaznaczone położenie kierownicy (kreska i kropka). Więc nie trzeba się niczym martwić:)
- sabaka1984
- Berbeć
słuchajcie, a jeśli chce tylko kierownicę przekręcić o jeden ząbek (bo po zbieżności minimalnie, naprawdę minimalnie krzywo ale drażni), to muszę coś odpinać z kabli czy da się bez? Kiera bez poduchy
-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
[quote="Opik"]słuchajcie, a jeśli chce tylko kierownicę przekręcić o jeden ząbek (bo po zbieżności minimalnie, naprawdę minimalnie krzywo ale drażni), to muszę coś odpinać z kabli czy da się bez? Kiera bez poduchy[/quote nie masz zadnych kabli do odpinania.... 

zapraszam na VARIANT YACHTOWY STORY moj-golf/usa-variant-yachtowy-story-t41787.html
- variant yacht
- Badacz tematu
• Strona 1 z 1