hej. ta czesc za ktora lapie zamek drzwi jest wymienialna? a konkretnie chodzi mi o ten plastik,ktory wlasnie zuzywa sie po tylu latach i u mnie juz trzeba troche mocniej trzasnac,zeby zamknac
darius84 napisał(a):chodzi mi o ten element przykrecany do karoserii. na tym jest plastik,ktory w miare uplywu czasu wyrabia sie i o ten plastik mi chodzi
Już wiem o co ci chodzi...szukałem na allegro ale jest tylko klamka z zamkiem... ciężko nawet nazwać ten plastik może coś takiego by dorobił z gumy...
mniemam ze chodzi Ci o to :
http://www.motoallegro.pl/item719702158 ... i_gti.html ale ja kupilem w sklepie oryginalny i jest ok ( ceny nie pamietam). Jedyne co to musisz nowy przykrecic identycznie jak stary czyli na tych samych wycieciach zartzask i wyciecia na nadkolu czy z przodu na slupku co sa.
Nie sztuką jest zabić komara przednią szybą... Sztuką jest to zrobić boczną
Panowie rozj mi się zamek nie wiem w czym tkwi rzecz muszę auto trzymać w garażu bo nie działa zamek ;D ile kosztuje nowy zamek jak myślicie i jak to kupić - muszę komplet??? bo co na 2 kluczyki będę latał ;D
NA allegro są używane
Zależy co się zepsuło: wkładka w klamce, sam zamek w drzwiach czy to co je łączy czyli tzw wiosełko. Rozbierz, popatrz co się stało, wszystkie opisy sa na forum