Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Zagłówki do kanapy
Moja kanapa ich nie posiada a że mogę mieć je za grosze myślałem o zamontowaniu jednak czy kanapy nie mają wtedy innej budowy wewnątrz ? Robił ktoś z was już coś takiego ?
-

gaceq - Badacz tematu
Nie wiem o co Ci dokładnie chodzi... Zagłówki można założyć jeśli w kanapie są do nich otwory... Co do budowy kanapy to nie wiem bo nie zaglądałem do środka
ale chyba muszą być jakieś prowadnice, żeby zagłówek można było regulować góra/dół...
ale chyba muszą być jakieś prowadnice, żeby zagłówek można było regulować góra/dół... GOLF 3 by głuszek
kliknij i napisz co o nim sądzisz...
-

gluszek - Members
No dokładnie muszą być tam dodatkowe kawałki wzmocnień i profile na których mają być przytwierdzone prowadnice na zagłówki
Ogólnie proces drogi i wg. nie bez sensu.... Ja bym już wolał kupić nową kanapę z zagłówkami
Ogólnie proces drogi i wg. nie bez sensu.... Ja bym już wolał kupić nową kanapę z zagłówkami
-

marcinkoz2910 - Members
Też bym wolał kupić inną kanapę już z zagłówkami albo z otworami na te zagłówki... Taka kanapa kosztuje naprawdę niewiele
Przerabianie jest bez sensu bo nic dobrego raczej by nie wyszło z tego...
Przerabianie jest bez sensu bo nic dobrego raczej by nie wyszło z tego... GOLF 3 by głuszek
-

gluszek - Members
No właśnie chciałem się dowiedzieć jak wygląda sprawa tekiej kanapy czy to tylko prowadnice czy cos więcej przydało by się foto wnętrza oparcia kanapy ale z tym problem
[ Dodano: 2009-07-06, 23:13 ]
a jednak robili to juz http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... bad0a84dad
[ Dodano: 2009-07-06, 23:13 ]
a jednak robili to juz http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... bad0a84dad
-

gaceq - Badacz tematu
• Strona 1 z 1