Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
wywalone poduchy jak uruchomic
poprzedni wlascciel zalozyl poduchy po wypadku ale nie sa podlaczone pomijam kabelki co jeszcze sie robi zeby je aktywowac
- marcinkazimierz
- Gaduła
to chyba pojade do jakiegos specjalisty a jeszcze jedno pytanko napinacze pasów oba musze wymienic czy tylko tam gdzie byl pasazer?
- marcinkazimierz
- Gaduła
Nie mozesz wymienic napinacza pasa, musisz zmienic cały pas. Wymien tylko ten ktory wystrzelil, jesli reszta jest ok to je zostaw.
Moja Czarnulka http://www.golf3.pl/topics2/murzynek-by ... htm#410800
Sprzedam wnetrze na tajle lub w całości czarne http://www.golf3.pl/topics35/silnik-1y- ... htm#461268
Sprzedam wnetrze na tajle lub w całości czarne http://www.golf3.pl/topics35/silnik-1y- ... htm#461268
-

mojzesz09 - Czytacz
mojzesz09 napisał(a):Nie mozesz wymienic napinacza pasa, musisz zmienic cały pas. Wymien tylko ten ktory wystrzelil, jesli reszta jest ok to je zostaw.
oczywiscie napinacz z pasem a 2 nie sciagnoł sie?
- marcinkazimierz
- Gaduła
bioly21 napisał(a):trzeba sie podlaczyc pod komputer , skasowac bledy i ustawic je na nowo , tylko patrz na rece przy ustawianiu bo moje byly ustawione tak bucowo ze wybuchly przy kolizji 15km/h a nie mialy prawa wybuchnac
Sensor ma nie tylko informacje o crash dacie ale takze tzw. ruchoma mase. To jak spece usuneli tylko crashdate, a ruchoma mase zostawili na zwarcie to nie dziwie sie... rownie dobrze poduchy mogly wybuchnac po wjechaniu na pierwsza lepsza dziure.
Caly sensor podlega wymianie.
VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
- Bradley
- Fanatyk
Bradley napisał(a):bioly21 napisał(a):trzeba sie podlaczyc pod komputer , skasowac bledy i ustawic je na nowo , tylko patrz na rece przy ustawianiu bo moje byly ustawione tak bucowo ze wybuchly przy kolizji 15km/h a nie mialy prawa wybuchnac
Sensor ma nie tylko informacje o crash dacie ale takze tzw. ruchoma mase. To jak spece usuneli tylko crashdate, a ruchoma mase zostawili na zwarcie to nie dziwie sie... rownie dobrze poduchy mogly wybuchnac po wjechaniu na pierwsza lepsza dziure.
Caly sensor podlega wymianie.
tak bylo ustawione nie wiadomo od kiedy jeszcze za poprzedniego wlasciciela i wlasnie przyszedl dzien kiedy poduchy wybuchły trudno , teraz wszystko wymienilem i ustawilem jak fabrycznie powinno byc
-

bioly21 - Gaduła
najlepiej kupić nowy sensor z pewnego nie wypadkowego samochodu i podłączyć
jeśli wszystko będzie OK czyli: sensor, przewody i jaśki to błędy same znikają
sprawdzałem to podczas montażu AirBagu u mnie w samochodzie
-

marcinkoz2910 - Members
marcinkoz2910 napisał(a):najlepiej kupić nowy sensor z pewnego nie wypadkowego samochodu i podłączyć
dzieki kolego narazie brakuje mi tasmy w kierownicy bo u mnie rozwalony jest wtyk i napinacza
- marcinkazimierz
- Gaduła
• Strona 1 z 1