Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
wymiana tapicerki
witam chcialbym wymienic tapicerke w przednich fotelaCH w moim golfie a przy okazji gąbki bo juz sa zjechane...wiecie moze jaki by byl koszt tego? zależało by mi na skórze ale nie koniecznie moze byc jakis zwykly material...prosze o pomoc
-

aquadigio18 - Czytacz
ale nam nie chodzi o takie kubełki jak w sportowych autach tylko te "półkubełki" co były seryjnie w golfie, są bardzo wygodne, i jak w nich pierwszy raz usiadłem, zdecydowałem ze nigdy nie kupie auta bez takich foteli, zwykłe fotele to jak krzesło, zero jakiegokolwiek trzymania, zastanów się nad kupnem, zamiast inwestować w stare zwykłe fotele
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Ja obszywałem fotele i powiem Ci że nie jest to tania impreza, gdybym miał standardowe fotele na pewno bym tego nie robił. Co do samego kosztu, to jedynym rozwiązaniem jest zorientować się u tapicera. Każdy fotel wymaga innego nakładu materiału i mniej lub więcej roboty przy tym. No i oczywiście cena zależy też od samego tapicera.
-

szakur - Czytacz
Re: wymiana tapicerki
aquadigio18 napisał(a):witam chcialbym wymienic tapicerke w przednich fotelaCH w moim golfie a przy okazji gąbki bo juz sa zjechane...wiecie moze jaki by byl koszt tego? zależało by mi na skórze ale nie koniecznie moze byc jakis zwykly material...prosze o pomoc
obszycie foteli takim matarialem podobnym do tych z boczkow w GT kosztuje okolo 800zl TAUTAJ
btw. nowa gabka siedziska w ASO kosztuje bez zadnych znizek 250zl

-

Antoine - Czytacz
• Strona 1 z 1