witam
Mam zamiar kupic takie oto klamiszcza, ale nie wiem jak z wymiana. Moze ktos udzielic porady badz sam wymieniał takie klamki?
http://www.jom.de/products/gb/Special-O ... rome1.html
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
-

hanawald - Members
- Rocznik: 97
- Silnik: 1.9 tdi
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Jak zdejmiesz sobie boczek, to musisz "wypiąć" klamkę wraz z obudową z blachy drzwi. Klamka ta jest przyczepiona do mechanizmu drzwi takim metalowym drutem. Odepniesz go. Po tym jak go odepniesz, będziesz mógł łatwo rozdzielić samą plastikową klamkę od jej plastikowej czarnej obudowy. Poradzisz sobie, prosta sprawa
Mam nadzieję, że jakoś Ci pomogłem w tej sprawie, w razie problemów wal śmiało
Mam nadzieję, że jakoś Ci pomogłem w tej sprawie, w razie problemów wal śmiało

-

shift00 - Gaduła
- Rocznik: 96
- Silnik: 1.8T++
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Bez zdejmowania boczka też można sobie poradzić, zdejmujesz plastiki, klamkę wychylasz do jej maksymalnego położenia i powinna się wysunąć z plastikowych bolców, na których jest osadzona. Potem gimnastyka z cięgnem do którego klamka jest zamocowana, niemniej jeśli zdejmiesz boczek pójdzie łatwiej o wiele
.
Co do samych klamek, ja je kiedyś kupiłem do starego mk3. Fakt wnętrze wygląda lepiej, niemniej jakość tych klamek jest o kant d. Przynajmniej moje nie były warte swojej ceny. I ważne u mnie te klamki nie był w 100% wymiarowe.
Pomimo że pilnikiem podpiłowałem trochę plastiku to nadal ta od strony kierowcy nie wracała płynnie na swoje miejsce.
.
Co do samych klamek, ja je kiedyś kupiłem do starego mk3. Fakt wnętrze wygląda lepiej, niemniej jakość tych klamek jest o kant d. Przynajmniej moje nie były warte swojej ceny. I ważne u mnie te klamki nie był w 100% wymiarowe.
Pomimo że pilnikiem podpiłowałem trochę plastiku to nadal ta od strony kierowcy nie wracała płynnie na swoje miejsce.
- strzelu
- Badacz tematu
• Strona 1 z 1