Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Wykładzina w bagażniku
Macie jakiś sposób by zastapić czymś orginalną wykładzine w bagażniku?bo moja sie juz zestarzała i jest taka miekka,że sie aż zapada.
-

bluder - Czytacz
Macie jakiś sposób by zastapić czymś orginalną wykładzine w bagażniku?bo moja sie juz zestarzała i jest taka miekka,że sie aż zapada.
najlepiej kupic druga uzywana... w dziale sprzedam duzo jest samochodow rozbitków z których wlasciciele sprzedaja rzeczy...
A jak juz chcesz czyms zamienic to najlepsza bedzie jakas wykladzina, cos podobnego do dywanu... ale ja bym zrobil tak jak w pierwszym zdaniu
kupic drugaa 
-

K@mil - POMOCNIK

na allegro jest kilka więc możesz kupić drugą tak jak pisze K@mil,
http://www.allegro.pl/listing/search.ph ... category=0

http://www.allegro.pl/listing/search.ph ... category=0

-

peciks220 - Badacz tematu
,dokladnie to samo bum zalecił .zrobic cos na wzór jak robione sa zabudowy subwooferów w miejscu koła zapasowego.killah napisał(a):możesz również zrobić taki motyw że wycinasz ze sklejki pod wzór okładziny płytę a potem z 2 stron obijasz okładziną
ja jeszcze dodał bym zrobic abudowy boczków bagaznika i takze obic materiałem ,najlepiej takim co nie przyciaga brudu.
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
killah napisał(a):możesz również zrobić taki motyw że wycinasz ze sklejki pod wzór okładziny płytę a potem z 2 stron obijasz okładziną (od dołu żeby nie pukało i podskakiwało) i masz wtedy bardzo porządne dno w bagażniku
Ja właśnie tak jak kolega mówi zrobiłem... wyciąłem ze sklejki wzór okładziny z bagażnika potem obkleiłem (butaprenem) sklejke materiałem do obijania i wszystko elegancko wygląda...To samo zrobiłem z oparciem kanapy widocznym po otwarciu bagażnika.Zostało mi obić tylko boczki ale jakoś zima mnie zastała a gdy jej teraz nie ma mi się nie chce

-

Pascal - Members
• Strona 1 z 1