witam
prosze o wskazowki jak wyjac wykladzine z wnetrza golfika. dzisiaj odkrylem ze pod fotelem kierowcy mam jezioro chyba dziura w podlodze musze to sprawdzic.
PS jak ktos ma antene w dachu prosze o info ktoredy dokladnie leci kabel do radyjka od tej antenki.
pozdro
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
marko1967 napisał(a):i ta woda może byc nie za anteny dachowej a z zapchanych kanalków do szyberdachu
dxybrt watpie bo uszczelnilem go silikonem do czasu wymiany lub naprawy a z ciekaowsci zdjalem listwe nad bagaznikiem z podsufitki lekko odchylilem i zauwazylem ze kapie wlasnie spod anteny dachowej
a co do kabelka to jutro zrobie foto i wstawie w ten temat znalazlem kabel z jakas wtyczka pod wykladzina (jak ja lekko unioslem) i podejrzewam ze jest on wlasnie od anteny dachowej ale wole sie upewnic
-

strzeliniasty - Members
no jezeli tak to co innego z tym szyberdachem to była tylko sugestia żeby sie temu też przyjrzecstrzeliniasty napisał(a):z ciekaowsci zdjalem listwe nad bagaznikiem z podsufitki lekko odchylilem i zauwazylem ze kapie wlasnie spod anteny dachowej
-

marko1967 - Members
• Strona 1 z 1