Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
woda za fotelem!
sotatnio zauwazylem ze za fotelem kierowcy na podlodze, w miejscu gdzie nogi trzyma pasazer zbiera mi sie woda.wiem ze sa tam gumowe zaslepki.myslalem ze one sa powodem.zaslepilem je na amen ale niestety woda sie zbiera nadal.mial moze ktos z czyms takim do czynienia?skad moze to zaciekac skoro w podlodze nie ma najmniejszej dziurki? 

- marioo1986
- Berbeć
Re: woda za fotelem!
marioo1986 napisał(a):sotatnio zauwazylem ze za fotelem kierowcy na podlodze, w miejscu gdzie nogi trzyma pasazer zbiera mi sie woda.wiem ze sa tam gumowe zaslepki.myslalem ze one sa powodem.zaslepilem je na amen ale niestety woda sie zbiera nadal.mial moze ktos z czyms takim do czynienia?skad moze to zaciekac skoro w podlodze nie ma najmniejszej dziurki?
Mam to samo te? po stronie kierowcy mia?em mokr? pod?og? wysuszy?em i znów jest wilgotna po opadach sprawdza?em odp?ywy szyberdachu i s? dro?ne bo pu?ci?em wod? na prób? jeszcze my?l? nad jednym czy przypadkiem woda nie dostaje si? przez za?lepki w nadwoziu w tym miejscu gdzie przechodz? kable do drzwi bo kto? zrobi? rze?be ponacina? ta za?lepk? i mo?e w?a?nie t?dy si? dostaje.
Ale to si? oka?e bo zamówi?em dzi? przej?ciówki gumowe
cz?ce drzwi z karoseri? i w poniedzia?ek mam do odebrania i zobacz?.
Wol? od tego zacz?? ni? demontowa? podsufitk?.
-

sierars1 - Czytacz
a gdzie sa odplywy od szyberdachu?dwz sa z przodu kolo zawiasow,to wiem,ale sa jeszcze jakies?czy tylko dwa z przodu.ja mam wode z tylu i pojawila sie z przodu pod kierownica i to coraz wiecej a teraz powoli wilgotnieje od pasazera z przodu,przerabane.
- lothar83
- Czytacz
Je?li mog? co? doradzi?, cho? najcz??ciej jest za pó?no - to jak najdalej od kupna VW z szyberdachem!!!
-

Zico63 - Members
Zico63 napisał(a):Je?li mog? co? doradzi?, cho? najcz??ciej jest za pó?no - to jak najdalej od kupna VW z szyberdachem!!!
ja mam szyberdach i 0 klopotow
no pozatym ze prowadnice musze wymienic jedna-

Aro - VIP
- Rocznik: 2000
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
lothar83 napisał(a):a mozesz sprecyzowac dokladniej gdzie za nadkolami?dziekisierars1 napisał(a):Dwa z ty?u za nadkolem.
Wieszco tak idealnie to ci nie sprecyzuj? ale woda lecia?a mi?dzy samym b?otnikiem a nadkolem a to jest spowodowane zaokr?glonymi nadkolami, a nie b?de demontowa? nadkola ?eby zobaczy?
gdzie wychodzi rurka.
We? butelke otwórz szyber i polej po rynience to zobaczysz czy leci z ty?u je?li nie to albo masz zapchany albo rurka jest walni?ta.
-

sierars1 - Czytacz