Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
woda w srodku!!!!!!!
mam problem,duzy i nie wiem co zrobic,nie znam sie na samochodach za bardzo.mam golfika 97 roczek 1.4 .a problem jest taki.po deszczu jak jade zbiera mi sie woda na podlodze z tylu za siedzeniem kierowcy i watpie ze jest to z szyberdachu,a ostatnio po ulewie i tez jechalem pojawila sie z przodu,ale troche,z tylu to ject przegiecie.piszcie wszystkie opcje a ja pokombinuje.dzieki i pozdrawiam
- lothar83
- Czytacz
http://www.golf3.pl/topics4/woda-na-pod ... e233#12091
może to pomoże .pozdro
może to pomoże .pozdro
- Kryst88
- Czytacz
mas zduzo robierania auta.
najlepiej to sie spojrz czy od strony kierowcy jest wsadzoina uszczelka oid linki do maski docisnij ja a jak nie to podpowiem dalej....
jesli chodzi o tyl to masz sporo rozbierania fury od srodka
prawdopodownie kto kiedys przerysowal spodem autka i uszkodzil warstwe gumu ktora sa powleczone uszczelki podwozia albo ta guma popekasa ze starosci...
zobacz najpierw z linka a jak nie przyniesie efektu to napisz..postaram sie pomoc bo mialem ten sam problem...ktory juz dawno poszeld w zapomnienie
najlepiej to sie spojrz czy od strony kierowcy jest wsadzoina uszczelka oid linki do maski docisnij ja a jak nie to podpowiem dalej....
jesli chodzi o tyl to masz sporo rozbierania fury od srodka
prawdopodownie kto kiedys przerysowal spodem autka i uszkodzil warstwe gumu ktora sa powleczone uszczelki podwozia albo ta guma popekasa ze starosci...
zobacz najpierw z linka a jak nie przyniesie efektu to napisz..postaram sie pomoc bo mialem ten sam problem...ktory juz dawno poszeld w zapomnienie
- siman
- Berbeć
• Strona 1 z 1