Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Woda w środku Golfa! Pomocy.
Witam szanowni Koledzy. Mam problem ostatnio zauważyłem że jak ostro popadał deszcz to w Środku ze strony kierowcy cała wykładzina na podłodze była mokra tak samo był z tyłu u pasażera ze strony kierowcy. ogólnie czasami zapada mi się szyberdach bo jest zepsuty i mysle że to od tego. Jezeli możecie to powiedzcie jak usunać tą usterkę żeby szyber nie opadał i oczywiśćie z tą wodą?!!Czytałęm tu na forum że jakieś kanaliki mogą być zapchane ale ja nie wiem gdzie one są... proszę o dokładne wytłumaczenie. Z góry dziękuje Pozdrawiam
- domel0408
- Czytacz
U mnie lecialo od strony pasazera(po plastiku kolo prawej nogi).Okazalo sie ze sa zapchane blotem wezyki odprowadzajace wode kanalikami z dachu.Wzialem pompke do roweru z wezykiem i przedmuchalem(po otwarciu drzwi pod gornym zawiasem jest taka wystajaca gumowa koncowka w ktora wlozylem wezyk od pompki i pompowalem).Z gory lalem wode na dach i wylecialo sporo blota.Lalem do momentu az leciala czysta woda,a do srodka nic juz nie lecialo-suchutko!Teraz juz wiem ze co jakis czas trzeba bedzie te czynnosc powtorzyc!
Mój MK3-1.4/60KM
- Mario30
- Berbeć
• Strona 1 z 1